Luxe slaapbanken

Ben jij op zoek naar een topkwaliteit luxe slaapbank? We hebben een ruim assortiment met diverse soorten slaapbanken, waaronder ook een aantal comfortabele en kwalitatieve luxe slaapbanken met een echt matras. Het voordeel van een slaapbank met een echt matras is dat je hier veel beter op slaapt. Bekijk de collectie in de showroom of online!

Waarom een luxe slaapbank?

Heb jij regelmatig logees of heb je een studio waar je graag ruimte wilt besparen? Een luxe slaapbank van bijvoorbeeld het merk Furninova biedt de oplossing! Overdag heb je een heerlijke bank en ‘s avonds klap je hem eenvoudig uit tot een bed. Normale slaapbanken hebben een extra uitklap functie, wat handig is wanneer iemand spontaan een keer blijft slapen. Het nadeel is alleen dat je op de zitting en de rug van de bank ligt. Dit is niet handig wanneer je het dagelijks als bed wil gebruiken. Een luxe slaapbank heeft daarentegen daadwerkelijk een verborgen matras. Je hebt dan een veel betere ondersteuning, waardoor het geen probleem is om hier dagelijks op te slapen. Dit is vooral ideaal voor een studentenkamer of wanneer je een studio of tiny house hebt waar je ruimte moet besparen. Je hebt dan twee functies in één waardoor je veel m2 bespaart.

Topkwaliteit slaapbanken

Onze luxe slaapbanken zijn van topkwaliteit materialen gemaakt. Naast dat je hier goed op slaapt, kun je er ook heel comfortabel op zitten. Een slaapbank is verkrijgbaar in verschillende soorten materialen en kleuren, zodat je jouw slaapbank af kunt stemmen op jouw smaak en de rest van jouw interieur. De slaapbank kun je natuurlijk in de woonkamer plaatsen, maar ook in jouw kantoor of logeerkamer. Hou er alleen rekening mee dat je genoeg ruimte moet hebben om het bed uit te klappen. Gebruik je het bed in de woonkamer? Plaats dan een paar kleine tafeltjes of een salontafel met wieltjes ervoor die je makkelijk opzij kunt zetten.

Diverse uitvoeringen luxe slaapbanken

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een divers aanbod slaapbanken. Zo kun je kiezen voor een hoekbank met slaapfunctie, een slaapbank met longchair of een eenvoudige 2,5 of 3 zits slaapbank. Ook zijn slaapbanken met opbergruimte erg handig. Hier kun je eenvoudig jouw beddengoed in opbergen en tevoorschijn halen wanneer je het weer nodig hebt. Bekijk de collectie slaapbanken online of kom eens lang bij ons in de winkel! Luxe slaapbanken