Leren eetbanken

Heb je weinig ruimte in jouw eetkamer, maar wil je wel genoeg zitplekken hebben? Ga voor een leren eetkamer bank. Een leuke twist met een luxe uitstraling. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je leren eetbanken van verschillende merken in diverse stijlen. Bekijk ons aanbod eetbanken online of kom langs in onze showroom in Vriezenveen.

Leren eetbank kopen

Wil je graag een comfortabele leren eetbank kopen? Dan ben je bij Löwik Wonen & Slapen aan het juiste adres. Bij ons vind je een ruim aanbod leren eetbanken. Leer is voor veel mensen een favoriet. Leder is een natuurlijk en sterk product. Daarnaast gaat leer erg lang mee, mits het goed wordt onderhouden. De meest gebruikelijke kleuren leer zijn zwart, cognac en donkerbruin. Het zijn neutrale kleuren die gemakkelijk gecombineerd kunnen worden met de rest van het interieur. Onze leren eetbanken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten leer, bijvoorbeeld afgedekt leder, wax en/of geolied leder, microleder en nog veel meer. Elk soort leer heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Zo is afgedekt leder makkelijk te onderhouden, doordat het is afgewerkt met een bepaald soort verf. Gewaxt leder heeft daarentegen meer onderhoud nodig. Het is gevoeliger voor vuil en krassen, maar heeft daarnaast wel een bijzondere uitstraling door de glans van wax (of olie). Tot slot zie je veel meubelen in microleder. Microleder is een combinatie van microvezel en ledervezel. Microleder is makkelijk te onderhouden, heeft een zachte uitstraling en is iets goedkoper dan 100 procent leer. Een nadeel van microleder is dat het leersoort wel gevoeliger is voor licht en dus sneller verkleurt, net als andere open leersoorten. Plaats het daarom nooit in direct (zon)licht. Wil je meer weten over de verschillende leersoorten? Vraag onze medewerkers voor meer informatie of bekijken onze onderhoudspagina van lederen meubelen.

Diverse leren eetbanken

In ons assortiment vind je diverse leren eetbanken in verschillende uitvoeringen. Wil je graag een eetkamerbank met rugleuning of juist zonder? Een eetbank leer met rugleuning heeft niet alleen een luxe uitstraling, maar biedt daarnaast ook meer comfort dan een eetbank zonder rugleuning. Daarnaast kun je nog kiezen of je een eetkamerbank met of zonder armleuningen wil. Een nadeel van armleuningen is dat je niet gemakkelijk plaats kan nemen op de eetkamerbank. Omdat je voor de armleuning langs moet schuiven, moet je de bank iets van de tafel af plaatsen. Bij een eetkamerbank zonder armleuningen heb je dit niet en kun je veel eenvoudiger plaatsnemen. Denk van tevoren goed na wat voor jou het meest praktisch en comfortabel is.

Voor welke stijl eettafel bank leer ga jij?

In ons assortiment vind je eetbanken in diverse stijlen. Wil je een eetbank leer met een industriële uitstraling? Ga voor een eetbank met een stoer design en een zwart metalen onderstel. Wil je liever een moderne eetbank? Ga voor een strakke eetbank met een stijlvolle bies. We hebben ook houten eetbanken in ons assortiment.  Naast de verschillende stijlen zijn sommige eetbanken ook in diverse maten leverbaar. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Leren eetbank