Glazen vitrinekast

Glazen vitrinekasten

Een vitrinekast van glas is een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur én laat jouw mooiste woonaccessoires, souvenirs en favoriete items stralen. Glazen vitrinekasten zijn te combineren met diverse interieurs, van modern tot industrieel. Vrolijk jouw kale muur op met een ruim ogende glazen vitrinekast. Ontdek ons aanbod glazen vitrinekasten online of kom een keertje langs bij ons in de winkel in Vriezenveen.

Verschillende soorten vitrinekasten

Een vitrinekast is een kleine versie van de buffetkast. Ze zijn wat smaller dan een buffetkast en passen daardoor in verschillende ruimtes, van groot tot klein. Vitrinekasten zijn daarom ook zo populair. De meeste vitrinekasten bestaan uit glazen deuren met daarachter legplanken. Daarnaast hebben sommige vitrinekasten dezelfde opbouw als een buffetkast: het bovenste deel bestaat uit glazen deuren waar jij jouw mooiste servies of woonaccessoires kan tentoonstellen en het onderste deel bestaat uit lades en / of deuren waar je spullen kan opbergen. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruim assortiment vitrinekasten. Met een glazen vitrinekast haal je een echte eyecatcher in huis. Ontdek onze glazen vitrinekasten online of bekijk ze in onze grote showroom van maar liefst 40.000 m2.

Glazen vitrinekast in jouw interieur

De glazen vitrinekast zijn er in vele verschillende uitvoeringen. Een glazen vitrinekast past eigenlijk in ieder interieur. Wil je graag een echte eyecatcher toevoegen aan jouw interieur of het luchtig houden, dan is een glazen vitrinekast echt wat voor jou! Heb je een vintage-industrieel interieur, dan is een glazen vitrinekast met een vintage metalen frame of een messing frame een mooie optie. Of ga voor een grafisch ontwerp in een stoer en industrieel interieur. Een volledig glazen vitrinekast past in principe in ieder interieur, omdat het een neutraal ontwerp heeft. Bekijk onze volledige collectie glazen vitrinekasten en vind de perfecte match met jouw interieur.