Satijnen dekbedovertrekken

Lekker slapen onder een heerlijk dekbed en dekbedovertrek, dat wil toch iedereen? Bij Löwik Wonen & Slapen vind je diverse dekbedovertrekken, waaronder satijnen dekbedovertrekken. Satijnen dekbedovertrekken voelen heerlijk zacht en soepel aan en hebben een mooie glans. Ga voor een mooie kleur of een speels patroon. Bekijk de collectie online of kom gezellig langs.

Productblok hier! Categorie: Dekbedovertrekken | Merk: | Stijl:

Een satijnen dekbedovertrek kopen

In ons assortiment vind je diverse satijnen dekbedovertrekken. Geef jouw slaapkamer een luxe uitstraling met een dekbedovertrek satijn. Onze satijnen dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Maak jouw slaapkamer helemaal compleet met een mooie kleur of een vrolijk patroon. Let op dat je wel de juiste maat dekbedovertrek kiest voor jouw dekbed. Zo voorkom je dat je met een te groot of een te klein dekbedovertrek thuiskomt. Bekijk onze collectie dekbedovertrekken online of kom langs in de winkel. In onze showroom kun je naast de satijnen dekbedovertrekken nog veel meer bekijken, bijvoorbeeld onze boxsprings, ledikanten of matrassen. Daarnaast krijg je deskundig advies van onze slaapexperts.

Katoen satijn dekbedovertrekken

Satijn is niet een materiaal dat ergens van wordt gemaakt, maar het is een manier van weven van een bepaalde stof. Zo wordt satijn bijvoorbeeld geweven met katoengaren. De garen zijn dicht op elkaar geweven. Zo ontstaat er een fijne stof: katoen satijn, gemaakt van 100% katoen. Katoen satijn dekbedovertrekken voelen lekker glad en soepel aan. Ze nemen goed vocht op en hebben een luxe uitstraling. De dekbedovertrekken kunnen prima gewassen worden en hoeven eigenlijk niet gestreken te worden. Daarnaast is de stof van het dekbedovertrek erg goed voor je haar en huid. Geniet van een heerlijke nachtrust met een katoen satijn dekbedovertrek.

Polyester satijn dekbedovertrekken

Polyester satijn dekbedovertrekken, ook wel glans satijn, is een zeer glanzende synthetische stof. Het verschil met katoen satijn is dat katoen satijn dekbedovertrekken beter vocht absorberen, lucht door laten en koeler aanvoelen in de zomer. Polyester satijn is een synthetische stof en heeft dit vermogen minder. Het kan in de zomer daarom klam aanvoelen. Ben je echt een koukleum dan is deze stof ideaal voor jou! Wil je meer weten over de diverse satijnen dekbedovertrekken? Kom eens bij ons langs op onze slaapafdeling. Onze slaapexperts geven jou graag meer informatie en deskundig advies

Zijde dekbedovertrekken

Veel mensen denken dat satijn en zijde hetzelfde zijn, maar dat klopt niet. Beide stoffen hebben wel dezelfde look, maar de één is een weeftechniek en de ander is daadwerkelijk een materiaal. Zijde is een natuurproduct dat gemaakt wordt van zijdedraden, van de cocon van een zijderups. Satijn kan weer geweven worden uit zijde. Zijde dekbedovertrekken zijn vaak te herkennen aan de relatief hoge prijs. Katoen satijn en polyester satijn dekbedovertrekken zijn daarentegen een stuk goedkoper dan zijde. Satijnen dekbedovertrek

Alle categorieën