Metalen twijfelaars

Een twijfelaar is een bed dat groter is dan een eenpersoonsbed en kleiner dan een tweepersoonsbed. Lekker ruim voor als je alleen slaapt of ideaal voor als je samen wil slapen en te weinig ruimte hebt voor een groot tweepersoonsbed. Ga jij voor een unieke twijfelaar met metalen accenten? Een metalen twijfelaar in combinatie met hout heeft een stoere uitstraling!

Een twijfelaar met metalen accenten

In ons assortiment vind je twijfelaars met metalen accenten. De twijfelaars zijn gemaakt van hout en hebben metalen accenten die het bed een stoere en robuuste uitstraling geven. Een populair merk die bijzondere bedden maakt met metalen accenten is Steel & Stockings. Deze bedden, gemaakt van eikenhout, kun je bekijken en testen in onze showroom in Vriezenveen. Het eikenhout heeft door zijn scheurtjes en noesten een karakteristieke uitstraling. Een echte eyecatcher in jouw slaapkamer dus! Naast onze twijfelaars met metalen accenten hebben we ook aluminium twijfelaars. Een ander soort materiaal dan metaal, maar wel dezelfde look. Een voordeel van aluminium is dat het een stuk lichter is. Zo kun je jouw bed makkelijk optillen en verplaatsen. Het merk Auping bied een ruim assortiment aluminium twijfelaars. De bedden van Auping zijn eigentijds, stijlvol én duurzaam. Zo kun je jarenlang genieten van jouw metalen twijfelaar. Zorg wel voor goede ergonomische afstemming van het bed en matras op jouw lichaam. Een goed en comfortabel bed bevordert namelijk jouw nachtrust.

Metalen twijfelaar ledikant

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je boxspring twijfelaars en ledikant twijfelaars. Een ledikant is een bedconstructie waarbij je zelf een lattenbodem en matras moet toevoegen. Een boxspring is een onderstel gecombineerd met een verend matras. Daarbovenop kun je nog een extra topper leggen. Boxsprings zijn vaak gemaakt van stof. Een ledikant heeft daarentegen meer mogelijkheden. Wil je een bed van metaal, aluminium of met metalen accenten bekijk dan ons assortiment ledikanten. Extra comfort? Ga voor een elektrisch verstelbaar bed. Er zijn diverse bedbodems verkrijgbaar. Bij de één kun je alleen het voeteneind verstellen en bij de ander kun je zowel het voeteneind, rugdeel als hoofdeinde verstellen. Met een druk op knop zet jij jouw bed in de gewenste stand. Wil je meer weten of elektrisch verstelbare bedden? Kom eens bij ons langs. Onze slaapexperts geven jou graag meer informatie. Daarnaast kunnen ze jou deskundig advies geven over de verschillende metalen twijfelaars en matrassen. Het is belangrijk dat je een bed en matras koopt dat past bij jouw lichaam, want jouw lichaam moet goed ondersteund worden. Een slechte ondersteuning kan zorgen voor rug- of nekklachten. Bekijk ons assortiment metalen twijfelaars online of kom langs in de winkel!