Industriële barkrukken

Een bartafel wordt steeds populairder en zien we daardoor ook in steeds meer terug in diverse interieurs. Om jouw bartafel compleet te maken heb je barkrukken of barstoelen nodig. In ons assortiment vind je diverse industriële barkrukken en barstoelen van merken als Kare Design, Feelings, Henders & Hazel en Zuiver. Ontdek ze online of kom een keertje langs.

Een industriële barkruk kopen

Barkrukken vragen om weinig ruimte en zijn daardoor ideaal voor kleine ruimtes of voor een aparte eethoek. Een bartafel met barkrukken neemt minder ruimte in beslag, doordat de tafel hoog is en de barkrukken er gemakkelijk onder geschoven kunnen worden. Het compacte zorgt ervoor dat een bartafel gezellig en knus is. Daarnaast is een bartafel multifunctioneel. De hele dag kun jij er gebruik van maken. Van ’s ochtends lekker ontbijten tot ’s avonds gezellig borrelen met familie en vrienden. Het voordeel is dat je er ook aan kan staan, zo hoef je niet altijd te gaan zitten en kun je op gelijke hoogte met iedereen kletsen. Wil je een gezellige, maar ook stoere eethoek creëren? Ga voor een bartafel met industriële barkrukken. Industriële barkrukken zijn te herkennen aan de robuuste materialen en het stoere uiterlijk. Vaak een metalen of houten onderstel en de afwerking in leer. Daarnaast hoeft een industriële barkruk niet netjes afgewerkt te zijn, want juist dat robuuste randje zorgt voor een authentieke vintage uitstraling. Ontdek onze barkrukken industrieel en barstoelen industrieel online of kom langs bij ons in de winkel in Vriezenveen.

Een industrieel interieur

Een industrieel interieur herkennen we aan stoere en ruwe materialen, functionele verlichting, neutrale kleuren en is gebaseerd op de fabrieksgebouwen en interieurs uit de 19e en 20e eeuw. Zo wordt er in een industrieel interieur veel gebruik gemaakt van materialen als beton, hout, metaal en leer. Daarnaast zien we veel neutrale kleuren, zoals grijs, bruin, cognac, wit en zwart. Ook onze barkrukken zijn voornamelijk verkrijgbaar in neutrale kleuren. Mocht je juist wat meer kleur willen toevoegen, dan kun je ook kiezen voor een mooie rode of gele barkruk. Een industriële barkruk is meestal gemaakt van hout of metaal in combinatie met leer, maar we hebben ook industriële barstoelen in stof. Met een stoffen barkruk geef jij jouw eethoek net iets meer warmte dan met een leren barkruk. Wil je graag meer weten over de verschillende materialen of wil je graag hulp hebben met jouw zoektocht naar de perfecte industriële barkruk? Kom gerust een keertje bij ons langs. Onze medewerkers helpen jou graag verder.

Een goedkope industriële barkruk

Wil je liever niet zoveel geld uitgeven aan nieuwe industriële barkrukken? Misschien is onze Löwik outlet iets voor jou. In onze outlet vind je scherp afgeprijsde showroommodellen, waaronder barkrukken en barstoelen. Deze showroommodellen hebben plaats gemaakt voor de nieuwe collectie en staan klaar om direct verkocht en geleverd te worden. Onze outlet is zowel online als in onze winkel te bekijken. Industriële barkrukken