Barkrukken zonder rugleuning

Op zoek naar een barkruk zonder rugleuning? Bij Löwik Wonen & Slapen ben je aan het juiste adres! Een barkruk kun je voor verschillende doeleinden gebruiken: aan je ontbijtbar, je bartafel of misschien heb je wel een complete bar in jouw tuin of huis. Een barkruk zonder rugleuning neemt weinig ruimte in en schuif je gemakkelijk onder de bar. Bekijk de volledige collectie barkrukken online of kom langs in onze showroom.

Productblok hier! Categorie: Barstoelen en barkrukken | Merk: | Stijl:

Barkrukken in verschillende woonstijlen

Wanneer je een barkruk zonder rugleuning wilt aanschaffen, is het belangrijk om te bepalen wat past bij jouw wensen en bij jouw woonstijl. Wanneer je een industriële woonstijl hebt, kun je gaan voor een barkruk met industrieel design. Dit is vaak een barkruk van leer met een metalen frame. We hebben ook volledig metalen barkrukken in onze collectie. Een leren barkruk heeft daarentegen vaak een zachtere zitting en voelt warmer aan. Je kunt natuurlijk ook stijlen combineren. Mis je warmte in jouw interieur dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor houten barkrukken. Ben je meer van een moderne look of een design barkruk? Ook die hebben wij in onze collectie. Je kunt ze krijgen in rood of geel, maar je kunt ook voor een neutrale sfeer gaan met een witte of zwarte barkruk.

Onderhoud van een barkruk zonder rugleuning

Een barkruk zonder rugleuning is eenvoudig te onderhouden. Let wel op dat wanneer je voor een stoffen zitting kiest dit kwetsbaarder is voor vuil. Dit kun je eenvoudig tegengaan door de stof te impregneren met een spray. Wanneer je gaat voor een barkruk van leer, metaal of kunststof dan heb je hier weinig onderhoud aan. Je kunt de barkruk zonder rugleuning gemakkelijk afnemen met een vochtige doek. Een barkruk van leer kan zo nu en dan wel wat extra aandacht gebruiken, om het leer mooi en soepel te houden. Lees hier meer informatie over het onderhouden van leer.

Barkruk zonder rugleuning kopen

Bij Löwik Wonen & Slapen kun je terecht voor barkrukken zonder rugleuning in vele soorten en maten van merken als Henders & Hazel, Pronto Wonen en Feelings. Zo zijn er vaste barkrukken met vier poten en met een enkele poot inclusief voetensteun. Daarnaast hebben we ook draaibare barkrukken, waardoor je eenvoudig kunt bijdraaien of weg kunt draaien van de bar. Welke voor jou geschikt is, is afhankelijk van jouw wensen, gebruiksvoorkeuren en natuurlijk jouw interieurstijl. Een barkruk zonder rugleuning heb je ook met verschillende zittingen: vlak, hard, zacht of juist in een kuipvorm. Zoek je een barkruk met meer ondersteuning, dan kun je ook kiezen voor een barkruk met rugleuning. Bekijk onze ruime collectie barkrukken zonder rugleuning online of kom sfeerproeven in onze winkel!