Barkrukken met rugleuning

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een uitgebreid assortiment barkrukken met rugleuning. Een barkruk met rugleuning geeft extra steun in je rug en heeft een fijn zitcomfort. Shop jouw favoriete barkruk online of kom langs in de showroom! Van een romantisch rode barkruk met rugleuning tot een stoere barkruk van leer en metaal. We hebben het allemaal!

Stijlen barkrukken met leuning

In de keuken een gezellige ontbijtbar waar je ‘s ochtends de krant leest of een gezellig praatje maakt op het moment dat iemand aan het koken is. Daar hoort natuurlijk een prettig (verhoogd) zitcomfort bij dat ook nog eens heel mooi in je interieur staat. We hebben barkrukken met rugleuning in verschillende woonstijlen, welke je onderling ook prima kunt combineren! Vind jouw ideale combinatie en voel je thuis.

Stoer, robuust en industrieel

Metaal en leer zijn de materialen die een barkruk vooral robuust en stoer maken. In het metaal zijn de lasnaden nog duidelijk aanwezig en vaak gecombineerd met vintage leer. Deze stijl typeert zich ook door de donkere en sobere kleuren als antraciet, lever, olijfgroen en andere verschillende bruintinten. Wil je de industriële stijl combineren met een andere stijl? Deze stijl laat zich heel goed combineren met landelijk – bijvoorbeeld met ruw afgewerkt hout – en modern wanneer je houdt van een spannend contrast – een onderbreking – in het interieur.

Klassiek en chique

Een barkruk met rugleuning in een klassieke stijl kun je herkennen aan weelderige vormen en luxe stoffen. In een klassieke barstoel zie je vaak knopen in de rug, ofwel een gecapitonneerde rugleuning. Ook zie je stoelen met een extra chique uitstraling door een velours stof. De stijl typeert zich ook door ronde en soms ook weelderige vormen in het ontwerp van de stoel, maar bijvoorbeeld ook in de details van een armleuning.

Barkruk met rugleuning kopen

Bij Löwik Wonen & Slapen in Vriezenveen kun je terecht voor een ruime collectie barstoelen en barkrukken in vele diverse uitvoeringen van merken als Henders & Hazel, IN.House, Feelings en Xooon. Je kunt online terecht in onze webshop, maar we raden je aan om langs te komen in onze showroom waar je alle materialen kunt ervaren en verschillende zitcomforts kunt vergelijken. Daarnaast staan onze medewerkers en interieuradviseurs klaar om samen met jou het perfecte interieur te vinden, of het nu gaat om een compleet interieur of een barkruk met rugleuning. Barkrukken met rugleuning