Terug

Smart Pioneer relaxfauteuil

op aanvraag

Model Pioneer uit de Smart relaxfauteuil collectie van De Toekomst. De fauteuils van De Toekomst worden ambachtelijk vervaardigd in Nederland met een sterk accent op ergonomie, comfort, functionaliteit en innovatief design. Je stelt zelf jouw ideale model naar wens samen. Met keuze uit vele mogelijkheden in maatvoeringen, opties en natuurlijk vele stoffen en ledersoorten, ontwerp jij zelf jouw ideale Smart nPioneer.

Verwachte levertijd: 6 - 8 weken

Vraag vrijblijvend informatie aan
Laagste prijsgarantie
100% Slagingskans
De toekomst

Model is gebaseerd op het Smart systeem. De fauteuils uit de SMART-serie hebben tal van verstelmogelijkheden. Deze elegante moderne serie relaxfauteuils kunnen zowel handmatig (manueel) als ook elektrisch door middel van 2 motoren worden versteld. Daarnaast hebben deze fauteuils een slimme oplossing voor een sta-ophulp. Zelfs is het nu mogelijk om een sta-ophulp te verkrijgen in een draaifauteuil. Dit systeem is bijna onzichtbaar onder de fauteuil verborgen. Als de fauteuil in sta-op stand staat, kan deze uit veiligheidsoverwegingen niet meer draaien. De bediening van het elektrisch verstelbare systeem met 2 motoren geschiedt door middel van tiptoetsbediening in de arm. Bij het relaxsysteem met sta-ophulp is alleen een handbediening aan spiraalsnoer mogelijk. De elektriciteit voor de elektromotoren bij een 2 motorig systeem zonder opsta-hulp wordt geleverd door een accu.De elektriciteit voor de elektromotoren bij een 2 motorig systeem met opsta-hulp wordt standaard geleverd door een trafo die via een snoer gekoppeld is aan de wandcontactdoos. Deze trafo kan worden vervangen door een oplaadbare accu, zodat de fauteuil overal geplaatst kan worden zonder dat er een kabel naar het stopcontact loopt, en toch elektrisch bediend kan worden.

Pioneer

Product informatie

De uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Bij het uitklappen van de voetensteun komen zitting en rugleuning in een iets meer achteroverhellende positie waardoor een uitermate comfortabele zithouding bereikt wordt. Het verstellen van de rugleuning is mogelijk zonder de voetensteun uit te klappen. Ook kan de rugleuning in elke positie worden gebracht nadat de voetensteun is uitgeklapt. Daarnaast heeft deze fauteuil een slimme oplossing voor een sta-ophulp. Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund.


Download PDF

In maatvoering is de fauteuil naast de Standaard (M) ook als, Small (S) en Large (L) te verkrijgen.

Dit model is in uitvoering zowel als draaifauteuil als met een vaste arm (50), daarbij is de mogelijkheid dat beide uitvoeringen zijn te combineren met een sta op systeem.

Uit de collectie van De Toekomst, een visie op zitten!

Extra informatie

Artikelnummer Pioneer
Breedte

48

Hoogte

113

Diepte

50

Zitdiepte

51

Zithoogte

44

Kleur

Naturel

Materiaal

Leder, Microleder, Stof

Stijl

Modern & design, Relax & comfort

Comfort

Normaal

EAN

SmartPioneer

Merk De Toekomst
De toekomst
De toekomst