Fauteuil en relaxfauteuils van de Toekomst: een visie op heerlijk comfortabel zitten! De makers van Tulipa en Twice relaxfauteuilsDe Toekomst: fauteuils en stoelen

Relaxfauteuils en stoelen van De Toekomst, Nederlands fabrikaat

De collectie fauteuils en stoelen van De Toekomst bestaat uit diverse modellen, van modern tot klassiek, met een zeer uitgebreide keuze qua bekleding en maatvoeringen. Comfortabel zitten met optimale ondersteuning voor hals, hoofd en onderrug. Heerlijk relaxen dankzij de uitklapbare voetensteun. De stoelen zijn op maat en geheel naar wens samen te stellen. Relaxfauteuils van De Toekomst kunnen we onderverdelen in een aantal model lijnen; Optima Luxe, Optima Soft, Twice, Highleg Compact, Highleg Comfort, Klassiek, Next, St’Up, Tulipa en de Fabulous Five. Neemt u bijvoorbeeld de innovatieve en oogstrelende Twice serie, deze relaxfauteuil is voorzien van 3 motoren waarbij naast de voetenbank en rugleuning ook de zitting kantelt, dit zorgt voor een ongeëvenaard zitcomfort. Kom langs voor een  deskundig zitadvies op maat, met meer dan 250 relaxfauteuils zit uw ideale fauteuil er zeker bij, en met onze laagste prijsgarantie bent u verzekerd van de scherpste prijs!

 • Twice relaxfauteuil TW-082

 • Pioneer relaxfauteuil

  Pioneer relaxfauteuil

 • Twice relaxfauteuil TW-072

  Twice relaxfauteuil TW-072

 • Bacca relaxfauteuil

  Bacca relaxfauteuil

 • Twice relaxfauteuil TW-063

  Twice relaxfauteuil TW-063

 • Twice relaxfauteuil TW-024

  Twice relaxfauteuil TW-024

 • Twice relaxfauteuil TW-065

  Twice relaxfauteuil TW-065

 • Twice relaxfauteuil TW-025

  Twice relaxfauteuil TW-025

 • Twice relaxfauteuil TW-058

  Twice relaxfauteuil TW-058

 • Twice relaxfauteuil TW-001

  Twice relaxfauteuil TW-001

 • Twice relaxfauteuil TW-002

  Twice relaxfauteuil TW-002

 • Twice relaxfauteuil TW-004

  Twice relaxfauteuil TW-004

 • Twice relaxfauteuil TW-005

  Twice relaxfauteuil TW-005

Ook voor luxe eetkamerstoelen met een hoogwaardig zitcomfort bent u bij De Toekomst aan het juiste adres. De stoelen van De Toekomst voldoen aan de hoogste eisen. De ruime collectie eetstoelen is met de hand vervaardigd en zijn van top kwaliteit. Bij ons in de showroom vindt u ook De Toekomst eetkamerstoelen.

Alle kenmerken van de fauteuils van de Toekomst op een rijtje:

√ Optimaal zitcomfort

Met een groot scala aan mogelijkheden voor persoonlijke instellingen e/o aanpassingen bieden de fauteuils van meubelfabriek de Toekomst u een optimaal zitcomfort.

√ Instelling van de rug

Bij de modellen van de Toekomst kunt u de rug traploos in de door u gewenste zitpositie brengen. Bij de relaxfauteuils is het veelal mogelijk te kiezen tussen handmatige- (gasveer) en elektrische bediening.

√ Voetsteun

Bij al Toekomst fauteuils kunt u de voetsteun onafhankelijk bedienen t.o.v. de rug.

√ Topswing

de toekomst _topswing_extra-p.gifEen groot deel van de fauteuils is standaard voorzien van een zogenaamde topswing. Deze zit aan de bovenzijde van de rug en kunt u, wanneer de fauteuil in relaxstand ligt, handmatig naar uw hoofd trekken zodat uw hoofd volledig wordt ondersteund.

√ Lendenpomp

 

De lendenpomp wordt in de onderzijde(lende) van de rug aangebracht. U kunt d.m.v. een pompje de lendesteun oppompen zodat u onder in uw rug meer druk krijgt.

√ Sta-op systeem

Veel relaxfauteuils van De Toekomst worden uitgerust met het sta-op systeem. Dit systeem is electrisch te bedienen en vergemakkelijkt het opstaan aanzienlijk.

de toekomst _sfeerfoto_merken.gif

√ Zithoogte

De zithoogte kan bij de meeste modellen worden aangepast aan de persoonlijke voorkeur.

√ Zelfcorrigerend

de toekomst _supernova-extra.gifEen zeer groot aantal draaifauteuils kunnen geleverd worden met een zelfcorrigerend draaisysteem. Dit houdt in dat de draaifauteuil telkens weer terugdraait naar de oorspronkelijke stand.

Een bezoek aan de showroom

Ervaar zelf het zitcomfort! Nadat u onze site en alle uiteenlopende relaxstoelen van De Toekomst hebt bekeken nodigen wij u van harte uit om de relaxfauteuils bij ons in Vriezenveen uit te proberen en te testen. Laat u uitgebreid en geheel vrijblijvend adviseren over het zitcomfort dat het beste bij u past.