Mikado Woonprogramma

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een van de best verkopende woonprogramma van Profijt Meubel: Woonprogramma Mikado. Ons woonprogramma Mikado heeft een actueel karakter door het gebruik van een zwart metalen onderstel en is verkrijgbaar in de mooie warme kleur mokka. En die afwerking is top, want het is krasbestendig en kleurecht. Dat is dus makkelijk in onderhoud!

Woonprogramma Mikado

Binnen dit woonprogramma heb je de keuze uit diverse kasten, namelijk een dressoir met 2 deuren en 3 laden, een barkast met 2 deuren en 3 laden, een boekenkast met twee handige laden, twee verschillende tv-dressoir waarvan er een is uitgevoerd met 1 deur, 1 lade en 1 open vak en de andere heeft 2 deuren, 1 open vak en een lade. De bijpassende eettafels zijn verkrijgbaar in 3 afmetingen, namelijk 160 x 90cm, 190 x 100cm en 220 x 100cm. Ook kan je kiezen voor een salontafel met een afmeting van 135 x 67cm of een hoektafel 67 x 67 cm. Met deze vele mogelijkheden is er zeker een combinatie te vinden die past in uw woonkamer.

Profijt Meubel

Bij Profijt Meubel vind je topkwaliteit meubels voor de scherpste prijs. De collectie bestaat uit diverse meubelen in verschillende woonstijlen. Of je nu gaat voor een landelijke hoekbank of voor een moderne salontafel, bij Profijt Meubel slaag je altijd. Bekijk de unieke collectie online of kom langs in onze winkel. Ontdek het aanbod banken, fauteuils, kasten en nog veel meer!