Twice

De uitgebreide collectie van Twice bestaat uit diverse comfortabele relaxfauteuils. Deze uitgebreide collectie vind je ook bij Löwik Wonen & Slapen. Heerlijk relaxen na een lange dag werken of gewoon even languit tijdens je favoriete tv-programma. Dat kan met de Twice relaxfauteuils! De Twice serie is onderdeel van De Toekomst. Ontdek alle modellen online of kom langs in de winkel.

62 producten gevonden

De Twice relaxfauteuils

De Twice relaxfauteuils, onderdeel van De Toekomst, hebben een ultiem zitcomfort en zijn daarnaast erg duurzaam. Een Twice fauteuil kun je elektrisch bedienen door middel van drie motoren. Zo kun jij eenvoudig de rugleuning, voetklep en zitting afzonderlijk van elkaar bedienen. Wil je even lekker met de benen omhoog? Met een druk op de knop zet jij de voetklep in de gewenste stand. De rugleuning kan omhoog blijven, maar je kan de rugleuning ook laten zakken, zodat je even heerlijk kan liggen. Het speciale aan een Twice relaxfauteuil is de ‘hart-balans’ stand. Deze stand zorgt ervoor dat jouw lichaam horizontaal in één lijn ligt. Door deze houding komt je lichaam het beste tot rust. Tot slot kun je nog de zitting verstellen. Je kunt de zitting kantelen zonder dat je de voetensteun gebruikt. De rug kantelt wel automatisch met de zitting mee.

Stel je eigen Twice samen

De fauteuils van De Toekomst worden ambachtelijk vervaardigd in Nederland met een sterk accent op ergonomie, comfort, functionaliteit en innovatief design. Bij Löwik Wonen & Slapen heb je de mogelijkheid om je eigen Twice relaxfauteuil samen te stellen. De Twice relaxfauteuils zijn leverbaar in diverse modellen. Zo is de één helemaal van leer met dichte armleuningen en heeft de ander open armleuningen in combinatie met RVS. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende materialen, maatvoeringen en eventuele extra opties. Ga je voor stof of leer? Wil je een XL model of een S model? En ga je voor een opblaasbare lendensteun of juist voor de sta-op functie. De sta-op functie zorgt ervoor dat je makkelijker op kunt staan. Tot slot kun je ook nog kiezen voor een relaxfauteuil die manueel verstelbaar is. Dit model heeft dan geen voetklep en geen elektrische verstelling. Let op! Niet alle modellen zijn leverbaar met diverse extra functies. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Voordelen van een Twice relaxfauteuil

De Twice relaxfauteuils zijn fraai gemodelleerd en geoptimaliseerd voor optimaal comfort. Het leer dat wordt gebruikt is soepel, sterk en erg duurzaam. Daarnaast zijn de Twice relaxfauteuils ideaal, omdat ze geen snoer hebben dat in de weg ligt. De relaxfauteuils werken namelijk op basis van een oplaadbare accu. Je kunt de stoel bedienen, afhankelijk van het model, via knoppen in de zitting of armleuning. Daarnaast is er nog een mogelijkheid om het bovenste deel van de rugleuning te verstellen. Bij sommige modellen kun je dit elektrisch verstellen, maar bij de meeste modellen is dit manueel verstelbaar. Deze topswing zorgt ervoor dat je hoofd in elke positie optimaal ondersteund kan worden. Nieuwsgierig naar onze Twice modellen? Kom eens bij ons langs in Vriezenveen. Hier kun je alle Twice relaxfauteuils bekijken en testen. Daarnaast krijg je deskundig advies van onze zitspecialisten.
Twice