Gealux

Gealux is de Nederlandse specialist in goed en comfortabel zitten. Ze leveren relaxfauteuils van topkwaliteit. De collectie van Gealux bestaat uit diverse modelseries die elk een eigen karakter en slimme comfortfuncties hebben. Je hebt keuze uit relaxfauteuils die zowel manueel als elektrisch verstelbaar zijn. Daarnaast hebben alle fauteuils een verstelbare hoofdsteun. Ga voor kwaliteit, ga voor Gealux!

69 producten gevonden

De relaxfauteuils van Gealux

De Nederlandse producent van relaxfauteuils is gevestigd in Culemborg, waar alle relaxfauteuils worden gemaakt. Met oog voor detail en een hoogwaardige afwerking produceert Gealux al sinds 1989 fauteuils op maat. Geen massa productie, maar geheel naar uw wens gemaakt. Er zijn oneindig veel mogelijkheden, maatwerk tot op de centimeter is mogelijk. Daarnaast hebben de relaxfauteuils van Gealux hoge betrouwbaarheid en kwaliteit met betrekking tot techniek. Gealux heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige kwaliteitsmeubelen. Ze weten precies hoe ze techniek, comfort, design en functionaliteit optimaal moeten samen voegen.

Je eigen Gealux relaxfauteuil samen stellen

Gealux werkt met een vast team van ontwerpers, die hun stempel op de collectie drukken. En niet zonder succes. Door het vooruitstrevende design van de relaxfauteuils en het perfecte zitcomfort zijn de relaxfauteuils van absolute topklasse. Niet alleen het design maar ook het zitcomfort laat niets te wensen over. Gealux maakt gebruik van het revolutionaire traagschuim van Tempur voor de zitting, met als resultaat een perfecte drukverdeling en een optimale bloedcirculatie. Bovendien kun je jouw eigen relaxfauteuil van Gealux geheel naar eigen wens samen stellen. Je hebt niet alleen keuze uit verschillende maten, ook zijn er verschillende bedieningen mogelijk. De relaxfuncties zijn verkrijgbaar in manueel verstelbaar of elektrisch verstelbaar. Je kunt zelfs een massage functie kiezen. Tot slot het je keuze uit een ruime collectie stoffen en leersoorten, in diverse kleuren. Creëer een relaxfauteuil die past bij jou en jouw interieur.

Deskundig advies

Naast de comfortabele relaxfauteuils, heeft Gealux ook banken en eetkamerstoelen in haar collectie. Deze zijn niet onze showroom te bezichtigen, maar kunnen wel besteld worden. De relaxfauteuils van Gealux kun je wel bij ons in de showroom bekijken en testen. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je de grootste relaxstudio van Oost-Nederland. Hier kun je naast de Gealux modellen nog veel meer modellen bekijken. Daarnaast vertellen onze zitspecialisten je graag meer over de vele mogelijkheden van relaxfauteuils en geven ze jou deskundig advies.
Gealux