Indusy Woonprogramma

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een van de best verkopende woonprogramma van Profijt Meubel: Woonprogramma Indusy. Ons woonprogramma Indusy heeft een industriële en robuuste look, die helemaal van deze tijd is. Het mangohout zorgt voor een warme uitstraling, terwijl het old grey metalen frame en details juist lekker stoer zijn. Samen geven ze het programma een unieke look, die in veel interieurs toepasbaar is.

Indusy en haar producten

Binnen woonprogramma Indusy heb je keuze uit de volgende mogelijkheden: een dressoir, een boekenkast in twee verschillende uitvoeringen, een klein kastje, een grote bergkast, een TV-meubel in drie verschillende afmetingen, een salontafel in twee verschillende afmetingen (vierkant of rechthoekig) en een eettafel in drie verschillende afmetingen.

Profijt Meubel

Bij Profijt Meubel vind je topkwaliteit meubels voor de scherpste prijs. De collectie bestaat uit diverse meubelen in verschillende woonstijlen. Of je nu gaat voor een landelijke hoekbank of voor een moderne salontafel, bij Profijt Meubel slaag je altijd. Bekijk de unieke collectie online of kom langs in onze winkel. Ontdek het aanbod banken, fauteuils, kasten en nog veel meer!