Falls Woonprogramma

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een van de best verkopende woonprogramma van Profijt Meubel: Woonprogramma Falls. Wat dacht je van dit trendy woonprogramma uit de Profijt Meubel collectie? Helemaal van nu! Combineer deze items bij elkaar of plaats juist een kast als een echte eyecatcher in je woonkamer en zet deze vol met leuke accessoires.

Woonprogramma Falls

De volgende keuzes heb je bij dit woonprogramma: een dressoir met 6 handige laden en 3 open vakken, een tv-dressoir met 3 laden en 3 open vakken, een ladekast met 3 praktische laden en een boekenkast met 6 laden en 6 open vakken. Het woonprogramma Falls is gemaakt van mangohout en wordt gecombineerd met zwart metaal voor een stoere look.

Profijt Meubel

Bij Profijt Meubel vind je topkwaliteit meubels voor de scherpste prijs. De collectie bestaat uit diverse meubelen in verschillende woonstijlen. Of je nu gaat voor een landelijke hoekbank of voor een moderne salontafel, bij Profijt Meubel slaag je altijd. Bekijk de unieke collectie online of kom langs in onze winkel. Ontdek het aanbod banken, fauteuils, kasten en nog veel meer!