Twijfelaars met opbergruimte

Twijfelaars met opbergruimte zijn ideaal. Je kunt er van alles in opbergen, bijvoorbeeld hoofdkussens, schoenen of kleding. De spullen die normaal in jouw slaapkamer rondslingeren, kun je nu netjes opbergen in jouw twijfelaar met opbergruimte. In ons assortiment vind diverse boxspring met opbergruimte. Geniet van extra opbergruimte en daarnaast van heerlijk slaapcomfort. Voor welke boxspring ga jij?

Productblok hier! Categorie: Bedden | Merk: | Stijl:

Een twijfelaar boxspring met opbergruimte kopen

Wil je graag dat jouw slaapkamer opgeruimd en netjes is? Ga voor een twijfelaar boxspring met opbergruimte. Ideaal om extra spullen in op te bergen, zoals een extra dekens, kussens en beddengoed. In ons assortiment vind je alleen boxsprings met opbergruimte. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Een twijfelaar boxspring is ideaal voor als je lekker ruim wil slapen, maar leent zich ook perfect als tweepersoonsbed wanneer je niet zoveel ruimte hebt in jouw slaapkamer. De meeste twijfelaars hebben een afmeting van 140×200 cm, maar zijn ook te verkrijgen in 120×200 cm. Bij de boxsprings zijn ook bijpassende nachtkastjes te verkrijgen. Dit zorgt voor rust en eenheid in jouw slaapkamer.

Wat is nou precies een boxspring

Een boxspring is niet hetzelfde als een ledikant. Het bed is veel compacter en een stukje hoger dan een ledikant. Dit zorgt ervoor dat je makkelijk in- en uit kunt stappen. Boxsprings zijn daarom tegenwoordig ook heel populair, maar wat is het nou precies? Een boxspring bestaat uit een onderstel, ook wel de box genoemd. Daarboven op ligt een matras die vaak is gestoffeerd in dezelfde stof als de rest van het bed. Een boxspringmatras is voorzien van (pocket)vering met een afdeklaag. Bovenop het matras komt uiteindelijk nog een topper met het gewenste comfort. Een topper biedt niet alleen comfort, maar verbergt ook de stevigheid van jouw matras. Let op! Met een topmatras kun je een slechte of doorgezakte gewone matras niet herstellen. Zo’n matras is dan gewoon aan vervanging toe. We hebben verschillende typen topmatrassen, van koudschuim tot traagschuim. Wil je meer weten over boxsprings en de verschillende toppers? Kom eens bij ons langs. Hier kun je al onze boxsprings bekijken en testen. Daarnaast geven onze slaapexperts jou graag deskundig advies. Zo weet je zeker dat je een boxspring twijfelaar koop dat goed bij jouw lichaam past.

Een goedkope twijfelaar met opbergruimte

Boxsprings kunnen best duur zijn, daarom hebben wij de Löwik outlet voor mensen die op zoek zijn naar een goedkope twijfelaar met opbergruimte. In onze outlet plaatsen wij regelmatig afgeprijsde showroommodellen, van een hoekbank tot een lamp en van een nachtkastje tot een bed. Deze showroommodellen hebben plaats gemaakt voor de nieuwe collectie. Nieuwsgierig? Onze outlet is online en in onze winkel te bekijken.