Projectinrichting

Bij Löwik Wonen & Slapen kunt u terecht voor uw projectinrichting. Een totaalconcept voor uw zorgcentra, recreatiepark, restaurant, hotel of kantoor wordt gerealiseerd door een deskundige interieuradviseur met de kennis en expertise voor projectinrichtingen. Voor de inrichting van verschillende typen bedrijfsruimten, van een fijne wachtruimte tot een inspirerende vergaderruimte. Maar ook voor openbare ruimtes zoals een bibliotheek of een sportclub.

Projectinrichting op maat 

Door onze contacten met onze leveranciers kunnen wij een projectinrichting realiseren met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bij het ontwerp houden wij rekening met de identiteit van uw onderneming, de ruimte en het budget. Maar ook onderdelen als functionaliteit en ergonomie zijn van belang. Onze ervaren specialisten vertalen uw wensen en eisen door naar een compleet concept met tekeningen op schaal en verzorging van de complete inrichting.

Onze klanten 

We hebben al vele projecten mogen realiseren voor verschillende zorgcentra, restaurants, hotels en recreatieparken. Zo hebben we voor verschillende projectinrichtingen mogen verzorgen voor o.a.TMZ de Weemelanden, Stichting Philadelphia, Hotel Sterrenberg in Otterlo, Amanshoeve in Manderveen, Brandweer gemeente Twenterand (kantine), ijsbaan de Eendracht en Adventure Point in Den Ham. Ieder project heeft zo zijn eigen specifieke behoeften die wij in acht houden bij het ontwerp en de inrichting. U kunt zich voorstellen dat een zorgcentrum hele andere behoeftes heeft als een recreatiepark.

Projectinrichting meetingroom hotel

Vraag nu een offerte aan 

Wilt u profiteren van deskundig advies en een scherpe prijs voor uw projectinrichting? Graag gaan wij met u in gesprek over mogelijkheden voor uw projectinrichting. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Afspraak Projectinrichting