Sevn

Het Nederlandse merk Sevn ontwerpt en produceert moderne en eigentijdse zitmeubelen op eigen bodem. De collectie wordt ontworpen door gerenommeerde ontwerpers, volgens de laatste trends en hedendaagse woonwensen. De banken, fauteuils en hockers zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een prachtig design. Ontdek de volledige collectie online of kom eens proefzitten bij ons in de showroom!

3 producten gevonden

Moderne en eigentijdse collectie zitmeubelen van Sevn

Sevn biedt een ruime collectie banken, fauteuils en hockers in een moderne en eigentijdse stijl met een eigenwijs karakter. De collectie zitmeubelen van Sevn wordt volgens de nieuwste trends in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Het team is altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van zitmeubelen en past dit met eigen creatieve ideeën toe in haar collectie. Niet alleen de stijl, maar ook het zitcomfort is voor Sevn een belangrijke factor. De zitmeubelen hebben dan ook een heerlijk zitcomfort! Zo is Sevn bij ieder ontwerp op zoek naar een perfecte balans tussen comfort en design.

Banken van Sevn

Ons merk Sevn biedt een uitgebreide collectie banken en hoekbanken die je op maat kunt samenstellen. Wanneer je een keuze maakt voor een nieuwe bank is het goed om deze beslissing weloverwogen te maken. Bedenk daarbij welke functies de bank moet hebben, hoeveel zitplaatsen je minimaal nodig hebt en wat voor model het beste bij de woonruimte past. Wil je ook een relaxgedeelte, dan kun je kiezen voor een hoekbank met een longchair of ottomane. Let daarbij wel op dat je genoeg zitplekken creëert en dat het past bij de ruimte. In een smalle lange ruimte is een grote hoekbank minder geschikt en zou je kunnen kiezen voor een ruime 3-zits bank met een bijpassende hocker en fauteuils om extra zitplekken te creëren. Doordat de banken van Sevn modulair zijn kun je jouw perfect bank zelf samenstellen. Met keuze uit verschillende stiknaden, verschillende poten en een ruime collectie stoffen en kleuren geef jij de bank de uitstraling die jij wilt en laat je jouw bank aansluiten op jouw interieur.

Een comfortabele fauteuil bij de zithoek

Extra zitplekken nodig bij jouw zithoek? Kies dan voor een matchende fauteuil of een setje fauteuils die mooi aansluiten op de stijl van jouw bank. Zo hebben sommige banken in de collectie van Sevn een bijpassende fauteuil, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een andere stijl fauteuil toe te voegen voor een speels effect. Maak er een echte eyecatcher van door de fauteuil is een bijzondere kleur te kiezen. Bij Sevn heb je een ruim aanbod in fauteuils in verschillende stijlen: retro, industrieel en stoer, trendy maar ook slanke moderne fauteuils. Sevn heeft daarnaast een groot aanbod in verschillende stoffen, zodat jij een zithoek kunt creëren dat helemaal past bij jouw woonwensen.

Ontdek de complete collectie bij Löwik Wonen & Slapen

Ontdek de volledige collectie van Sevn online of kom langs in de winkel! Heb je het model dat bij jou past niet gevonden? Bekijk dan eens onze complete collectie banken, hoekbanken en fauteuils of kom sfeer proeven in onze winkel.

Sevn banken