Mobitec

Mobitec is gespecialiseerd in de productie van stoelen, zetels en tafels van hoge kwaliteit. Het bedrijf is één van de belangrijkste fabrikanten als het gaat om unieke en hoogwaardige stoelen. De unieke collectie van Mobitec wordt voortdurend vernieuwd en volgt de laatste trends. Ontdek de collectie online of kom langs bij ons in de winkel.

38 producten gevonden

Onberispelijke kwaliteit

Mobitec probeert door middel van een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking en een diverse keuze uit stoffen en leersoorten aan de eisen en verwachtingen van de klant te voldoen. Daarbij komt een strenge kwaliteitscontrole, een flexibele logistiek en een competente after-sales service bij kijken. De designers van Mobitec zijn voortdurend bezig om de collectie te vernieuwen, zodat de klant elke keer weer verrast wordt. Ze maken gebruik van nieuwe modelleringen en technieken, waarbij comfort en duurzaamheid voorop staan. Het bedenken en produceren wordt allemaal zelf door Mobitec gedaan, van de aanschaf van de grondmaterialen tot aan het eindproduct. En dat allemaal ook nog eens milieuvriendelijk! Ga je voor Mobitec, dan ga je voor onberispelijke kwaliteit en afwerking.

De collectie van Mobitec

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een geselecteerde collectie eetbanken, eetkamerstoelen en eetkamertafels. Je kunt kiezen uit diverse modellen en daarnaast zijn de meeste modellen leverbaar in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld met of zonder armleuning. Daarnaast zijn de eetkamerbanken en eetkamerstoelen leverbaar in maar liefst 25 verschillende stoffen en leer, in ongeveer 300 diverse kleuren. Je kunt zelfs kiezen voor een exclusieve afwerking met een door jou gekozen bekleding. Zo kun je een product geheel aanpassen naar jou eigen wensen en verwachtingen. Creëer een uniek interieur met de collectie van Mobitec.

Deskundig advies

Wil je graag meer weten over de uniek collectie van Mobitec of ben je nieuwsgierig naar de collectie? Kom eens bij ons langs. Hier kun je een deel van de collectie bekijken en daarnaast krijg je deskundig advies van onze medewerkers. Mocht je graag hulp willen hebben bij het inrichten van jouw interieur, dat kan ook! Onze interieuradviseurs geven jou graag advies op het gebied van interieur en interieurstyling. Samen met jou toveren ze je huis om tot iets moois, waar jij je thuis voelt.
Mobitec meubelen