Mecam

Sinds 1978 ontwerpt en produceert het Belgische bedrijf Mecam zitmeubelen van hoogwaardige kwaliteit en zitcomfort. In de collectie vind je een ruime collectie klassieke, eigentijdse, moderne en design banken en fauteuils. Van moderne design banken tot aan comfortabele banken met een actieve zit. Bekijk de volledige collectie online of ervaar het zitcomfort van Mecam in onze showroom.

10 producten gevonden

Hoogwaardige kwaliteit Mecam zitmeubelen

Mecam staat garant voor een zeer hoge kwaliteit van haar zitmeubelen, doordat zij inzetten op innovatie, duurzaam ondernemen en een continue verbetering van het productieproces. Daarnaast gebruiken zij enkel materialen van hoogwaardige kwaliteit en gaan de eindproducten langs een strenge kwaliteitscontrole, zodat jij probleemloos jarenlang kunt genieten van het zitcomfort.

Van tijdloos modern tot design

klassiek tot tijdloos modern, maar ook moderne design banken. Zo heeft Hans Daalder de hoekbank Equipe ontworpen, een modern design hoekbank met vele mogelijkheden. De Mecam collectie bevat stijlvolle zitmeubelen van hoogwaardige kwaliteit waar je nog lang van kunt genieten. Maatwerk behoort ook tot de mogelijkheid bij vele modellen. Typerend voor Mecam zijn de banken met een hoge zit en hoge rugleuning met lendensteun. Perfect voor een goede ondersteuning van de rug en nek. Bij vele modellen is een relaxfunctie ook mogelijk, zowel manueel als elektrisch verstelbaar. Heb je rugklachten of moeite met opstaan, dan zijn de banken met een comfortabele, maar actieve zit van Mecam een goede optie.

Stel jouw ideale bank en fauteuil van Mecam samen

De banken en fauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende leersoorten en stoffen, in vele kleuren en dessins. Zo stel je de bank helemaal naar eigen smaak samen, voor een perfecte match met jouw interieur en levensstijl. Een bank van Mecam wordt op eigen locatie in België geproduceerd. Door echte ambachtslieden die hun vak verstaan. Met jarenlange ervaring zorgen zijn voor de beste kwaliteit en afwerking tot in de details. Door de eigen productie is er ook veel maatwerk mogelijk, veel banken en fauteuils kun je dan ook zelf samenstellen. Denk aan verschillende rug- en zitcomforts, varianten in armleuningen, designs in poten, maar ook zittingen die in diepte verstelbaar zijn en verschillende rughoogtes. Kies een bank van Mecam dat bij jou past. Of dit nu een trendy moderne bank is of een bankstel met een goede zithouding, je bent altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit, ultiem comfort en prachtige materialen.

Shop online of kom langs in onze winkel

Kom een langs in onze winkel en ervaar het zitcomfort van Mecam. Onze medewerkers geven je graag deskundig advies en begeleiden jou graag in het maken van een keuze dat past bij jou en je levensstijl. Met ruim 40.000 m2 aan woonoppervlakte hebben wij een uitgebreide collectie en 100% slagingskans.

Mecam hoekbank