Lucide

Lucide is een Belgisch designlabel dat al sinds 1992 bezig is met het ontwikkelen en verkopen van decoratieve en functionele verlichting voor binnen en buiten. De collectie van Lucide bestaat uit kwalitatief hoogwaardige en onderscheidende producten. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je online een breed assortiment Lucide verlichting. Vrijwel alle lampen zijn uit voorraad leverbaar!

1095 producten gevonden

Lucide verlichting

Lucide verlichting staat voor: helder, klaar, duidelijk, en stralend licht en dat zie je terug in de schitterende collectie. Deze collectie is heel divers en wordt elke keer weer aangevuld met nieuwe designs. De omvangrijke collectie bestaat uit diverse hanglampen, tafellampen, wandlampen en vloerlampen in diverse stijlen. Industrieel, modern, vintage, klassiek of retro, de Lucide collectie heeft het allemaal. Je kunt ook bij Lucide terecht als je op zoek bent naar specifieke productgroepen als bijvoorbeeld bureaulampen, kroonluchters, inbouwverlichting, kinderverlichting en badkamerverlichting.

De vooruitstrevende designers volgen de laatste trends op verlichtingsgebied, waarbij functioneel design en energiebesparende techniek voorop staat. Daarnaast worden alle producten van Lucide vervaardigd uit hoogwaardige materialen in combinatie met de nieuwste lichtbronnen en kleurtoepassingen. Samen met jou, verlichten ze jouw wereld.

Unieke verlichting

Op zoek naar unieke en onderscheidende verlichting? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het assortiment van Lucide is verassend en onderscheidend. Zo vind je bij Lucide mooie moderne hanglampen of retro vloerlampen. Of je nu een landelijk woonstijl hebt of een industriële woonstijl, bij Lucide vind je het allemaal! De gehele collectie is bij ons op de website te bekijken en te bestellen. De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar, zodat je lekker snel kunt genieten van jouw nieuwe lamp.

Deskundig advies

Een lamp kopen doe je niet zomaar. Een lamp moet passen bij jou en je interieur. Met verlichting kun jij je huis gezellig en sfeervol maken, zodat jij je helemaal thuis voelt. In de collectie van Lucide vind je diverse soorten verlichting. De verschillende soorten lampen kunnen gebruikt worden voor diverse doeleinden. Wil je graag meer weten over de verschillende soorten lampen of wil je hulp bij het kiezen van de juiste verlichting? Kom eens bij ons langs. Onze medewerkers kunnen jou deskundig advies geven op het gebied van verlichting.
Lucide