Brink & Campman

De vloerkleden van Brink & Campman zijn een lust voor het oog. De collectie bestaat uit o.a. (hand)geweven, handgeknoopte en (hand)getufte vloerkleden die continu de laatste woontrends volgen. De stijlen lopen uiteen van modern design tot stijlvol klassiek en retro. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een uitgebreide collectie online, in de showroom of op staal.

1 product gevonden

Brink & Campman vloerkleden

Brink & Campman heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het creëren van de meest luxueuze en onderscheidende vloerkleden in diverse stijlen, dessins en technieken. Het bedrijf is zowel in het binnenland als buitenland een gewild merk. In de Fabriek in Lichtenvoorde worden alle vloerkleden vervaardigd, van oude ambachten tot moderne vloerkleden. De vloerkleden van Brink & Campman worden ontworpen door eigen designers. Een unieke collectie die gemaakt wordt in Nederland en daar is Brink & Campman trots op! Laat je verassen door de luxueuze en sfeervolle collectie. Een collectie die elke keer weer wordt aangevuld met nieuwe vloerkleden. Ontdek alle vloerkleden online of kom langs bij ons in de winkel.

Kwalitatief hoogwaardige vloerkleden

Sinds 1897 is Brink & Campman bezig met het produceren van kwalitatief hoogwaardige vloerkleden. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in verschillende kwaliteiten vloerkleden. Elke kwaliteit heeft zo zijn eigen uitstraling, eigenschappen en mogelijkheden. Brink & Campman maakt gebruik van verschillende technieken en daardoor ontstaat er een diverse collectie. In deze diverse en unieke collectie vind je Axminster geweven, handgeweven, getufte, handgetufte en handgeknoopte vloerkleden. Axminster weven is een traditioneel weefproces waarbij kleden op een Axminster weefgetouw worden vervaardigd. Deze kleden worden gekenmerkt door een gesneden pool die hoog en laag kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan het populaire vloerkleed ‘Rocks’. Dit vloerkleed bestaat uit een dik wollen garen en wordt geverfd door een speciale space-dye techniek. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je naast deze unieke Rocks vloerkleden nog veel meer unieke vloerkleden die bijvoorbeeld zijn handgeknoopt, handgetuft of handgeweven. Ze zijn verkrijgbaar in vele afmetingen waarbij maatwerk bij vele modellen tot de mogelijkheden behoort. Laat je adviseren door onze interieurspecialisten om het perfecte vloerkleed te vinden passend bij jou én jouw interieur.

Een vloerkleed van Brink & Campman in je interieur

Met een vloerkleed van Brink & Campman haal je een warme sfeer in huis. Het voelt niet alleen lekker zacht aan, maar het is ook echt een sfeervolle toevoeging. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruim aanbod vloerkleden, zodat er altijd wel een vloerkleed is die past bij jou. Wil je een vloerkleed aanschaffen, dan is het belangrijk dat je de ruimte van tevoren goed opmeet. Een te groot of te klein vloerkleed doet afbreuk aan de ruimte. Tip: je kunt een paar kranten op de grond leggen ter grootte van het vloerkleed. Zo kun je kijken wat je van de maat en de plek vindt. Tot slot kun je nog een kijkje nemen tussen onze woonaccessoires. Zo maak je jouw interieur helemaal compleet!
Brink & Campman