AM Products

AM Products, specialisten in hoofdkussens, onderscheiden zich door te werken met gedreven en ervaren medewerkers in de slaapbranche. Met haar natuurlatex productlijn is AM Products gericht op de slaapspecialist. Het programma bestaat ook uit andere schuimen, traagschuim in veel variaties en kussens met een vulling van dons. En allemaal van mooie kwaliteit tegen een reële prijs.

7 producten gevonden

Specialisten in hoofdkussens

AM Products (naar Anton en Maarten, de eigenaren) zijn leverancier van hoofdkussens van hoogwaardige kwaliteit door hun jarenlange ervaring in de detailhandel. Ze weten als geen ander wat de behoeften zijn van de consument en hebben dit vertaald naar hun assortiment hoofdkussens. Het assortiment bestaat uit kussens met verschillende vullingen: Talalay natuurlatex, traagschuim en dons.

Talalay natuurlatex

Natuurlatex bestaat uit een melkachtige vloeistof van de latexboom Hevea Brasiliënsis. Deze vloeistof zijn de melksappen van de latexboom Hevea Brasiliënsis welke op worden gevangen voor transport naar de fabrikant. Vervolgens wordt het vloeibare goedje gebakken tot er een vaste vorm ontstaat. Met behulp van metalen pennen worden er kanalen in het materiaal gemaakt die functioneren als ventilatiekanalen die op hun beurt weer van invloed zijn op de stevigheid van het uiteindelijke hoofdkussen. Natuurlatex kenmerkt zich door de anti-allergische eigenschappen waardoor de hoofdkussens geschikt zijn voor mensen met een allergie. Daarnaast staat het bekend om de enorme elasticiteit waardoor het zeer comfortabel aanvoelt.

Traagschuim

Het traagschuim van AM Products heeft een speciale bewerking ondergaan waardoor het sneller reageert op verandering van de slaaphouding dan de meeste soorten. Ook heeft het een heel soepel karakter. In vergelijking met latex kussens reageert het traagschuim van AM trager op drukverandering dan latex wat een hele aparte ervaring geeft die niet in woorden is uit te drukken. Het AM traagschuim is geperforeerd, dit betekent dat het materiaal uitstekend ventileert. De geboorde kanalen zorgen voor een verplaatsing van lucht waardoor het lichaamsvocht uitstekend zal worden afgevoerd. Er is gebruik gemaakt van de beste grondstoffen om de kussens van AM Products het beste comfort mee te geven.