Terug

Lazio armstoel

v.a. 359,-

Eetkamerstoel Lazio – Zenato, schitterende armstoel uit de authentieke en kwalitatief uitmuntende collectie van Het Anker. De armstoel is leverbaar in alle unieke ledersoorten waar het Anker bekend om staat. Maar je hebt tevens een ruime keuze uit de mooiste stoffen en kleuren. Ook microleder (L60) behoort tot de mogelijkheden.

Frame in RVS of zwart Model Lazio heeft een open naad Model Zenato heeft een geknepen naad Ook leverbaar zonder wieltjes, zie model Lazaro – Zilly

Verwachte levertijd: 6 - 8 weken

Laagste prijsgarantie
100% Slagingskans
Het anker merk

De schitterende stoel Lazio uit de collectie van Het Anker is een comfortabele designstoel met een moderne belijning en een geweldig comfort. Door gebruik van zeer hoogwaardig koudschuim (HR 43), is een lange levensduur gegarandeerd. Voor het onderstel heeft u de keuze uit rvs of mat zwart gepoedercoat. De armstoel is voorzien van een fraai stiksel, waarbij u de keuze heeft uit 2 varianten: een open naad (model Lazio) of een geknepen, dichte naad (model Zenato). En met keuze uit vele stof- en ledersoorten is er altijd een bekleding die bij u past!

 width=

logo-het-anker.png

 

Extra informatie

Artikelnummer ANK-Lazio-armstoel
Breedte

57

Hoogte

88

Diepte

63

Zitdiepte

43

Zithoogte

53

Kleur

Beige

Materiaal

Leder, Stof

Stijl

Stoer & robuust, Vintage & industrieel

Uitvoering

Armstoel

Armleuninghoogte

67,5

Comfort

Normaal

Merk Het Anker
Het anker merk
Het anker merk