Terug

Hugo salontafel – set/3

399,-

De salontafelset Hugo is een stoere set bestaande uit 3 ronde salontafels met een blad uit kras- en stootvast Lamulux en een zwart metalen onderstel (poedercoating). De tafels zijn onder elkaar te plaatsen. De set bestaat uit een grote tafel (ø75 – 46,5h cm), een middelgrote (ø55 – 43,5h cm), en een kleine tafel (ø40 – 36,5h cm). Verkrijgbaar in verschillende kleuren.. Afgebeeld met blad in kleur OLD TEAK.

Verwachte levertijd: 2 - 4 weken

Laagste prijsgarantie
100% Slagingskans

Salontafelset Hugo, stoer en robuust

De stoere salontafel bestaande uit 3 verschillende diameter tafels is uitgevoerd met een zwart metalen onderstel.

  • Bestaande uit 3 salontafels
  • Tafelblad kan in verschillende kleuren geleverd worden
  • Krasvast en makkelijk in onderhoud

De tafelbladen zijn afgewerkt met een Lamulux-melamine laag en zijn hierdoor makkelijk te onderhouden. De eigenschappen van melamine zijn kras, slijt- en stootvast, eenvoudig in onderhoud, gebruiksvriendelijk en bovendien de uitstraling van massief hout. Deze tafelset Hugo is verkrijgbaar in de kleuren gletsjer, grey, mumbai, pure wood, claywood, tobacco, natur, mango, mokka, old piano, old teak, orient sheriff, natur en silver. De set bestaat uit een grote ø75, een middelgrote ø55 en kleine salontafel ø40 cm.
Bij deze tafelserie zijn ook bijpassende woonprogramma’s leverbaar, namelijk het programma Spijkenisse, Explosion, Edge, Railway, Captona, Denzel, Clervaux, Monopoly, Direction, Flair, Roulette, Skyline, Connection, Montani en Svensby. Combineer de tafel Hugo met een van de vele kastmogelijkheden van deze programma’s zoals een dressoir, vitrinekast, tv-dressoir en boekenkast. Door de uitgebreide keuze aan elementen passen deze bijpassende woonprogramma’s in iedere woonkamer, ongeacht de grootte van de ruimte. U kunt altijd een passende combinatie creëren.
Voor alle mogelijkheden verwelkomen wij u graag in onze winkels, waar ons deskundig personeel u graag helpt om de juiste keuzes te maken. Op onze website kunt u ook al een groot gedeelte van onze collectie op uw gemak bekijken.

Extra informatie

Artikelnummer 5255929
Hoogte

36,5, 43,5, 50,5

Lengte

40, 55, 75

Kleur

Grijs, Zwart

Materiaal

Lamulux, Metaal

Stijl

Stoer & robuust, Vintage & industrieel

Uitvoering

Salontafel, Salontafelset

Merk Löwik Huiscollectie