#jalowik

Toestemming verlenen

Bij Löwik Wonen & Slapen zijn wij woonzinnig blij om te zien hoe jij met behulp van onze producten van jouw huis een thuis maakt! En hierbij hebben wij de hulp van onze klanten nodig om dit aan anderen te laten zien. Wanneer je een foto post met in de begeleidende tekst #mooivanlowik, zouden wij graag jouw toestemming krijgen om jouw content te publiceren op onze website, social-media kanalen, nieuwsbrief en eventuele andere uitingen.

  • Jij bent als enige eigenaar van / rechthebbende op de content waarbij je #mooivanlowik hebt geplaatst;
  • Je verleent aan ons, Löwik Wonen & Slapen, een niet-exclusief commercieel recht om de content via onze diensten of diensten van derden te gebruiken en te vermenigvuldigen voor commerciële doeleinden. Hieraan zitten geen restricties of beperkingen verbonden;
  • Löwik Wonen & Slapen mag jouw beeldmateriaal gebruiken om hier afgeleide werken van te maken. Je hebt m.b.t. dit afgeleid werk geen recht op inzage of goedkeuring van het werk, de reclametekst die er aan wordt gekoppeld of het doeleinde waarvoor het wordt ingezet.
  • Je doet afstand van aanspraken op royalty’s m.b.t. jouw content of hiervan afgeleide werken.

Löwik Wonen & Slapen zal redelijke inspanningen verrichten om jou als maker te vermelden en een koppeling op te nemen naar jouw content of account, maar is hiertoe niet verplicht. Dit is ook geen voorwaarde om jouw content te gebruiken.
Wanneer je niet akkoord gaat met deze voorwaarden en jouw foto niet plaatst, begrijpen wij dat volledig, er is geen verdere actie vereist en wij zullen jouw beeldmateriaal niet gebruiken.

Is de foto niet van jou en heb je al toestemming gegeven? Laat het ons dan direct weten via [email protected]

Toestemming intrekken

Je kunt ons altijd laten weten wanneer je je foto niet langer met ons wilt delen. Klik dan op je eigen foto op onze website linksonder op het rondje met de ‘i’ erin en vul het formulier in dat daar verschijnt.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail: [email protected]