Stretto woonprogramma

Stretto uit onze Pronto Wonen collectie is een eigentijds woonprogramma met een neutrale uitstraling die binnen veel woonstijlen past. De meubelen hebben een houten reliëf wat zorgt voor een warme uitstraling.
Deze meubelserie is grotendeels gemaakt van Mindi hout. Mindi hout staat ook wel bekend als Indische sering of Chinaberry.
Een positieve eigenschap van Mindi hout, is dat deze houtsoort weinig last heeft van krimpen en kromtrekken en doordat de meubels uit deze serie afgewerkt zijn met een matte laklaag zijn ze ook nog eens makkelijk te onderhouden.

De complete meubelserie Stretto in zwart of wit

Meubelserie Stretto kan direct uit voorraad geleverd worden in de uitvoering zwart of wit. Alle laden & deuren zijn voorzien van een softclose systeem.
Stretto wordt gemonteerd geleverd, m.u.v. eettafels en de ronde salontafels, hiervan dienen de poten nog gemonteerd te worden. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder jouw complete set samen te stellen.

Stretto eetkamer set

De tafels – tussen de 130 en 230 centimeter – uit de Stretto meubelserie zijn gemaakt van 100% massief Mindi hout; de eettafels en salontafels zijn afgewerkt met een 2-componenten lak. De 2-componenten lak is meer stoot- en krasbestendig dan de normale lak en biedt extra bescherming. Kies je voor een rechthoekige eettafel, ga je voor rond of toch liever ovaal?

Shop the look

Stretto eettafels

Stretto kasten en dressoirs

De kasten, tv-meubelen en dressoirs uit de Stretto serie zijn, net zoals de rest van de meubelen, direct leverbaar in de uitvoering zwart of wit. Alle kasten zijn van massief Mindi hout; m.u.v. de achter-, onder- en zijkant lades, legplanken en tussenschotten. Deze zijn van mdf met Mindi fineer.

Stretto kasten, dressoirs en tv-meubelen

Stretto salontafels en overige accessoires