Salzburg woonprogramma

Salzburg uit onze Pronto Wonen collectie is een eigentijds woonprogramma met een mooie en robuuste belijning en hoogwaardige afwerking. Meubelserie Salzburg is gemaakt van Acacia hout en afgewerkt in de kleuren Grey Wash en Smoke White Brushed. Acacia hout heeft een mooie houtstructuur die duidelijk zichtbaar blijft. De houtnerf is matig grof tot grof. De 2-componenten lak waarmee Salzburg is afgewerkt biedt een beschermende laag en maakt de meubels erg onderhoudsvriendelijk.

De complete meubelserie Salzburg in Grey Wash of Smoke White Brushed

Meubelserie Salzburg kan direct uit voorraad geleverd worden in de uitvoering Grey Wash of Smoke White Brushed. Alle laden & deuren zijn voorzien van een softclose systeem.
Salzburg wordt gemonteerd geleverd, m.u.v. alle soorten tafels. Hiervan dienen de poten nog gemonteerd te worden. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder jouw complete set samen te stellen.

Salzburg eettafels

De tafels – tussen de 140 en 220 centimeter – uit de Salzburg meubelserie zijn gemaakt van 100% massief Acacia hout; de eettafels en salontafels zijn afgewerkt met een 2-componenten lak. De 2-componenten lak is meer stoot- en krasbestendig dan de normale lak en biedt extra bescherming. Kies je voor een rechthoekige eettafel of ga je toch liever voor een hoge zit aan een bartafel? Wil je met zoveel mogelijk mensen kunnen tafelen, maar heb je beperkte ruimte? Kijk dan eens naar de praktische uitschuiftafels!

Salzburg woonkamer meubels

Salzburg woonaccessoires