Romaro woonprogramma

De Romaro meubels uit de collectie van ons merk Pronto Wonen hebben een stoere en industriële look. De combinatie van het ruwe teakhout in combinatie met het grof gelaste metalen frame, zorgt voor het unieke en ambachtelijke karakter van de Romaro meubels. Bekijk het complete interieur online of kom langs in onze winkel!

Romaro meubels uit voorraad leverbaar

De collectie Pronto Romaro meubelset bevat verschillende vormen en maten eetkamertafels. Niet alleen heb je van de eetkamertafel verschillende lengtes, maar ook twee breedtes. Daarnaast kun je ook kiezen voor een ronde of ovale eettafel met een dun of dik blad en is er ook bartafel verkrijgbaar Hoe tafel jij het liefst? Bovendien zijn de meeste meubelen direct uit voorraad leverbaar!

Handige opbergers

De Romaro meubels hebben een stoere uitstraling met een slank design door de dunne bladen en het slanke metalen onderstel. Voor handige opbergruimte heb je in deze collectie voldoende keuze uit verschillende opbergkasten, van een slanke hoge kast tot het dressoir Romaro met drie deuren en drie laden. Ook heb je keuze uit drie formaten van het Romaro tv meubel, waarbij het kleinste tv meubel Romaro 100 cm is en de langste 200 cm.

Eigenschappen en onderhoud van Pronto Romaro meubels

De Romaro meubels zijn van teakhout gemaakt, een duurzaam houtsoort met een matig tot grove houtstructuur. Het is een 100% natuurproduct, daarom is het goed om rekening te houden met mogelijke verkleuring door direct en indirect zonlicht. Wij raden aan om de meubels niet direct voor het raam te plaatsen en accessoires op kasten en tafels regelmatig te verplaatsen. Ook wisselingen in temperatuur en luchtvochtigheid kunnen invloed hebben, zo kan dit zorgen voor klemmende deuren en kleine scheuren. Daarom is het belangrijk om de temperatuur en luchtvochtigheid zo stabiel mogelijk te houden. Dagelijks kun je de Romaro meubels afnemen met een licht vochtige doek. Daarna even nadrogen met een droge doek. Voor bescherming en het behouden van de kleuren raden wij aan om het meubel minimaal 2 tot 3 keer per jaar te verzorgen met een dunne laag Matt Polish.

Romaro woonprogramma van Pronto Wonen

Alle houten onderdelen van de Pronto Romaro meubelen zijn gemaakt van 100 procent massief mix ruw teakhout. Het hout is geborsteld en afgewerkt met een hoogwaardige matte lak. Het woonprogramma van Pronto Wonen is te bezichtigen in de showroom bij Löwik Wonen & Slapen in Vriezenveen en online te bestellen in onze webshop.