Brinker Carpets

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je prachtige collectie handgemaakte, hoogwaardige kwaliteit vloerkleden en karpetten van Brinker Carpets. Van kleurrijke Indiase designs, tot aan natuurlijke wollen vloerkleden. Naast de standaard afmetingen is het ook mogelijk om vloerkleden op maat te laten maken. Ontdek de collectie online of kom eens langs in de winkel!

388 producten gevonden

Vloerkleden met karakter!

Met een vloerkleed van Brinker haal je sfeer in huis, met keuze uit vele stijlen is er altijd een karpet die perfect aansluit bij jouw woonwensen. De uitgebreide collectie bestaat uit handgeweven kleden in een grote verscheidenheid aan dessins, kleuren en materialen. Deze zijn onder te verdelen in 3 stijlen. De trendy Festival collectie bestaande uit eigentijdse retro, moderne en vintage vloerkleden. De Feel Good collectie, met stijlvolle, unieke handgeweven vloerkleden waarbij ook maatwerk tot de mogelijkheden behoort. En de moderne design karpetten uit de Idea collectie. Löwik Wonen & Slapen is de grootste Brinker Carpets dealer van Oost-Nederland, je vindt de gehele collectie in de showroom of op staal.

Feel good karpetten van Brinker

Een collectie met zo’n 50 hoge kwaliteit, handgeweven karpetten in verschillende stijlen en kleuren. Karpetten met unieke patronen en prachtige kleuren, maar ook natuurlijke wollen karpetten die in ieder interieur fantastisch staan. Van hoogpolige karpetten, tot laagpolige karpetten met een vintage look. Of je nu gaat voor een luxe, moderne, vintage, natuurlijke of kleurrijke look, je vindt het in de Feel Good collectie van Brinker Carpets. Altijd prachtige kwaliteit, met de hoogste zorg gemaakt.

Brinker Carpets Trendy Festival collectie

Een ruime collectie met betaalbare vloerkleden volgens de nieuwste trends, met nieuwe patronen en technieken. Een gevarieerde collectie met unieke ontwerpen. Unieke dessins, van bloemenpatronen en grafische hoogstandjes tot prachtige uni vloerkleden. Maar ook vintage designs en kleurrijke combinaties. Of ga je voor een vloerkleed dat heerlijk zacht voelt onder je voeten? Kies dan voor een lekker warm hoogpolig vloerkleed, dat jouw interieur een sfeervolle en tegelijkertijd luxe uitstraling geeft.

Karpetten uit India

In de Brinker collectie vind vloerkleden uit India. Deze kleurrijke designs worden met de hand gemaakt door getalenteerde wevers. Ouderwetse vakmanschap wordt toegepast met een moderne visie. Hierdoor krijg je gegarandeerd topkwaliteit, maar wel met zorg voor de mens en het milieu. De kleurrijke en hoogwaardige kwaliteit karpetten worden zoveel mogelijk gemaakt met natuurlijke materialen; met respect voor de mensen en het milieu. Doordat alles met de hand wordt gemaakt, duurt de productie van een karpet ook wat langer. Met als resultaat een hoge kwaliteit karpet waar je nog lang van kunt genieten.

Nederlands design met wereldse inspiratie

Brinker Carpets is gevestigd in Nederland, maar zij halen hun inspiratie voor nieuwe ontwerpen over de hele wereld. Hierdoor ontstaat er een unieke en diverse collectie. Verschillende materialen, technieken en stijlen ontstaan. Nieuwe trends en de beste klassiekers vormen samen ieder jaar weer een complete collectie karpetten en vloerkleden. Naast de productie in India, worden er ook karpetten in Roemenië gemaakt met semiautomatische weefmachines. Wevers met jarenlange ervaring weven hier de mooiste karpetten en patronen voor jou. De meeste vloerkleden worden van natuurlijke materialen zoals wol gemaakt, of een combinatie van natuurlijke materialen en polyester. Wanneer de karpetten en vloerkleden klaar zijn, gaan ze door een strenge kwaliteitscontrole. Experts in de productielanden controleren de vloerkleden, zodat ze voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

Brinker Carpets