Betaalbare relaxfauteuils

Aan het einde van een drukke dag is er niets beters dan een heerlijk moment van ontspanning voor jezelf. Wat is er dan fijner dan een relaxstoel voor een avondje voor de tv of voor het lezen van een goed boek. Met meer dan 100 betaalbare moderne en klassieke modellen relaxfauteuils en sta-op-stoelen zijn wij er zeker van dat je bij Löwik Wonen & Slapen erin slaagt om het relaxfauteuil te vinden dat aan jouw zit- en woonwensen voldoet.

Goedkope relaxfauteuils – kwaliteit voor de laagste prijs

Handmatig verstelbaar of een elektrische relaxstoel. De keuze is aan jou. Het enige verschil zit hem erin dat de verstelbare onderdelen, zoals een extra hoofd- of voetensteun manueel of elektrisch ingesteld kunnen worden.
De relaxfauteuils Lento en Leranti uit onze INHOUSE collectie zijn twee mooie instapmodellen elektrisch verstelbare relaxfauteuils.  

Daarnaast vind je bij Löwik Wonen & Slapen regelmatig aanbiedingen van bekende merken zoals Stressless, De Toekomst, Twice en Tulipa. Hou onze actiepagina in de gaten voor actuele aanbiedingen en hoge kortingen of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je automatisch op de hoogte van alle relaxfauteuil acties.

Relaxfauteuil outlet

Regelmatig vind je bij Löwik Wonen & Slapen – op de grootste woonboulevard van Oost-Nederland relaxfauteuils die ruimte moeten maken voor de nieuwe collectie. Deze showroommodellen worden in de relaxfauteuil opruiming gezet met flinke kortingen die soms wel op kunnen lopen tot 70%.
Kom langs in onze showroom om het actuele aanbod te bekijken en je deskundig te laten adviseren over de verschillende mogelijkheden.