Bassano woonprogramma

Bassano uit onze Pronto Wonen collectie is een stijlvol woonprogramma met een mooie warme uitstraling welk geaccentueerd wordt door fraaie metalen handgrepen en metaal accenten die alles tot een stijlvol geheel maken. Deze meubelserie is gemaakt van Acaciahout en afgewerkt met een hoogwaardige NC-lak in de kleuren Light Grey óf Warm Grey. De houtsoort Acacia, ook wel Robinia genoemd, is een zeer duurzame houtsoort en heeft een mooie en natuurlijke houtstructuur die duidelijk zichtbaar blijft, ook bij een lak- of olielaag. De houtnerf is matig grof tot grof. Dankzij de NC-laklaag zijn de meubels goed beschermd tegen beschadigingen én eenvoudig te onderhouden.

De meubelserie Bassano uit voorraad leverbaar

Meubelserie Bassano kan direct uit voorraad geleverd worden. Alle laden & deuren zijn voorzien van een softclose systeem.
Bassano wordt gemonteerd geleverd, m.u.v. eettafels en ronde bijzettafels, hiervan dienen de poten nog gemonteerd te worden. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder jouw complete set samen te stellen.

Bassano eettafels

De tafels – tussen de 140 en maar liefst 250 centimeter – uit de Bassano meubelserie zijn gemaakt van 100% massief Acaciahout; de eettafels en salontafels zijn afgewerkt met een 2-componenten lak. De 2-componenten lak is meer stoot- en krasbestendig dan de normale lak en biedt extra bescherming. Kies je voor een rechthoekige eettafel, ga je voor rond of toch liever ovaal? Wil je met zoveel mogelijk mensen kunnen tafelen, maar heb je beperkte ruimte? Kijk dan eens naar de praktische uitschuiftafel!

Bassano kasten & dressoirs

Bassano woonkamer meubels

Bassano woonaccessoires