Yumali woonprogramma

Ben jij op zoek naar meubels met een landelijke uitstraling? Het Yumali woonprogramma van ons merk Profijt Meubel is dan misschien wel precies wat je zoekt. De robuuste Yumali meubels zijn verkrijgbaar in drie kleurstellingen en is afgewerkt met een melamine laag. Dit zorgt ervoor dat de meubels erg makkelijk zijn in onderhoud. Shop profijt Yumali nu online of kom langs in onze winkel!

Profijt Meubel Yumali

Het woonprogramma Yumali van Profijt Meubel Vriezenveen heeft een stoere, landelijke uitstraling. De meubels zijn verkrijgbaar in de kleurstellingen:

  • Geheel Kristal eiken lichtbruin
  • Lariks met topbladen in Kristal eiken lichtbruin
  • Lariks met topbladen en fronten in Kristal eiken lichtbruin.

Door het ruime assortiment Yomali meubels in verschillende formaten, past het programma in ieder woonruimte. Je ontwerpt zelf jouw ideale combinatie. Wil je graag zelf je eigen tafels ontwerpen bij de kasten van Yomali, dan kun je ook kiezen voor het tafelconcept Silvares. Door de vele kleur en poot mogelijkheden heb de de volledige vrijheid in het ontwerp van jouw interieur. Ook de kleuren en poten van de Yumali programma vind je hier terug.

Yumali opbergmeubels

Binnen dit woonprogramma van Profijt Meubel heb je een ruime keuze verschillende elementen en meubels in diverse maten, zodat jij de ideale opstelling voor jouw interieur kunt vinden. Ga je bijvoorbeeld liever voor een dichte opbergkast of wil jij jouw mooiste  servies showen in een vitrinekast met glazen deuren? Zo vind je in het assortiment dressoirs in een hoge en lage uitvoering in verschillende lengtematen, maar ook tv-meubels, een barkast, vitrinekast, smalle opbergkast en een smalle boekenkast. Ook vind je in het assortiment ook een yamali wandkast met dichte deuren, glazen deuren of open vakken.

Gezellig tafelen

Naast een ruim assortiment opbergmeubelen, kun je jouw interieur compleet maken met de tafels uit de collectie Yumali meubels. De tafels zijn verkrijgbaar met een standaard poot of een X-poot. Ook zijn de eetkamertafels, hoektafels en salontafels verkrijgbaar in de drie verschillende kleurstellingen. Wil je niet het complete interieur in dezelfde stijl en vind je afwisseling juist mooi? Bekijk dan eens het aanbod bijzettafels van Profijt Meubel. Met een bijzettafel set blijf je flexibel in de inrichting van jouw zithoek. Zo kun je een bijzettafel ook leuk gebruiken als plantentafeltje of hoektafel. Kom langs in onze winkel ontdek jouw favoriete en betaalbare interieur van Profijt Meubel bij Löwik Wonen & Slapen.