Woonzinnig het jaar uit: oudejaarsavond 2022

Oudejaarsavond, de avond om het afgelopen jaar feestelijk af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden met vrienden, familie en geliefden. Oudejaarsavond 2022 is de eerste ‘normale’ editie sinds 2020. De afgelopen uiteinden waren toch anders dan normaal doordat we in lockdown zaten vanwege de inmiddels welbekende pandemie. Hieronder geven we je een aantal tips en helpen we om jouw oudejaarsavond onvergetelijk te maken en knallend en stijlvol het nieuwe jaar in te gaan.

Samen tafelen

December staat in het teken van gezelligheid: samen tafelen, lekker eten en genieten. Oudejaarsavond is hier natuurlijk geen uitzondering op, feestelijkheid staat deze avond voorop. De hele avond tafelen? Creëer dan de perfecte tafel om het uiteinde van het jaar te vieren. Kies voor een feestelijk gedekte eettafel met een (beetje) glitter & glamour. Ga voor ‘a touch of gold’ of voeg juist veel zilver toe voor een glinsterend effect door middel van servies, aankleding en tafelaccessoires zoals kandelaars en kaarsen. In ons uitgebreide assortiment tafelaccessoires is er voor ieder feestje wel wat te vinden! Niet genoeg ruimte om alle mensen aan tafel kwijt te kunnen? We hebben al barkrukken en eetkamerstoelen vanaf respectievelijk €49,95 en €39,95!

Als je aan Oud & Nieuw denkt, denk je natuurlijk direct aan champagne en oliebollen. Zorg voor mooie glazen, ga voor traditionele champagneglazen of kies voor de Red Wijnglazen Hommage van Kare Design. Is er goud of zilver aanwezig in het interieur of in woonaccessoires? Laat dit terugkomen in bijvoorbeeld een schaal of plateau op tafel! Bijvoorbeeld een gouden of zilveren dienblad waar je oliebollen of andere hapjes op serveert. Om het af te maken kun je je flessen champagne maar ook andere dranken op of bij de eettafel zetten in een wijnkoeler: zak ijs erin en je kunt eigenlijk de hele avond aan tafel blijven zitten.

Geef je interieur wat extra glamour

Oud & Nieuw is het feest van glitter en glamour, nét dat tikkeltje extra. Laat dit terugkomen in je interieur op deze oudejaarsavond! Kies voor glamoureuze versieringen en accessoires om jouw huis extra feestelijk te maken. Denk aan gouden ballonnen, strooi gouden confetti op tafel en steek kaarsen aan om sfeer in huis te creëren. Staat de kerstboom nog? Knip hier wat takjes vanaf en zet deze in een mooie vaas op de eettafel. Kerstversiering is perfect om tijdens dit feest te (her)gebruiken als tafeldecoratie.

Wat natuurlijk niet mag ontbreken in íeder interieur op deze avond is een goedwerkende klok. Je wil natuurlijk met z’n allen af kunnen tellen naar 12 uur ‘s nachts om het nieuwe jaar in te luiden. Heb je nog geen goedwerkende klok of ben je nog op zoek naar een mooi tafelexemplaar? Kom langs op de grootste woonboulevard van Oost-Nederland! We hebben diverse klokken op voorraad en klokken die al verkrijgbaar zijn vanaf €17,99.

Namens Löwik Wonen & Slapen wensen wij iedereen alvast een gezond en gelukkig 2023!