WOONTRENDS, MAKE-OVERS EN ZO VEEL MEER!

Toe aan een nieuwe look in je woning? Laat je inspireren door de nieuwste woontrends, kleuradviezen en mini make-overs uit onze Truckje van Löwik campagne. Zachte stoffen, verfijnde industriële meubels en aardse kleuren: dat zijn dé woontrends van 2021. Mooie eettafels, stralende verlichting en prachtige woonaccessoires. Wat haal jij in huis voor jouw mini make-over?

Ovaal is het nieuwe vierkant

Een gave trend die we veel zien terugkomen in 2021 is de ovale of ronde tafel, vaak met één poot. De ene keer is de poot rond, bij andere tafels zijn deze afgewerkt met een spin- of vlinderpoot. De tafels worden vaak gemaakt van robuuste materialen, waartegen een mooi contrast ontstaat als er een verfijnde stoel en woonaccessoires aan toegevoegd worden. Hout, een betonlook of toch fineer, staat vaak mooi tegenover zwart metaal, zachte fluwelen stoffen en riet of webbing materiaal, nog zo’n trendzetter in 2021!

Light up your room

Hoe geweldig jouw interieur ook is, een woon-, eet-, of slaapkamer is pas écht af als je goede en sfeervolle verlichting hebt. Styliste Monique zegt het volgende: “Een gloeilamp mag gerust in het zicht zijn, bijvoorbeeld in een glazen lamp. Dat is niet storend maar juist sfeervol, en verrassend genoeg ook mooi in led”. Zwarte lampen, blauwe lampen, witte lampen. Hanglampen, vloerlampen en tafellampen. Bij ons ga je gegarandeerd slagen. Dus, wanneer schijnt het er een nieuw lichtje bij jouw in de kamer?

Warme tinten en zachte stoffen

Dé kleurtrend van 2021 zou je vast niet zijn ontgaan; Brave Ground. Een warme, beige tint met een vleugje teracotta. Deze kleur combineert prachtig met oranje en aardetinten als steen en hout. Groentinten van planten passen ook perfect bij Brave Ground. En ben je niet van het groen, maar wel van het blauw? Dan is het jouw lucky-year, want de kleur blauw is nog steeds helemaal in!


Dé woontrends van 2021 met interieur-styliste Monique

Ben jij nou benieuwd hoe alle woontrends eruit zien in onze winkel? Onze interieur-styliste Monique verteld je alle ins-and-outs op het gebied van de nieuwste kleuren, gaafste meubelen en tofste ideeën. Kijk je mee?