Truckje van Löwik Winnaars

Je kent ze wel; die fantastische woonprogramma’s en make-overs op tv. Al hunkerend, kwijlend en vol inspiratie duikt iedereen met enthousiasme op Pinterest, de linkende webpagina’s, op zoek naar dé look. Wil jij nou extra hulp bij het inrichten van jouw woon-, slaap- of eetkamer? Onze interieuradviseurs adviseren en helpen jou graag om alles om te toveren tot een woonzinnig interieur waarbij de laatste trends worden gekoppeld aan jouw eigen persoonlijke wensen. Plan direct een gratis adviesgesprek of een persoonlijk advies bij jou thuis in.

Terug naar die grote make-overs. Wat blijkt al snel, zo’n make-over kost vaak duizenden euro’s! Dat is veel geld, voor een gigantische make-over. Maar moet het allemaal wel zo groot?! Bij Löwik denken wij van niet. Want hoe geweldig de grote make-overs ook zijn, vaak zijn de mini make-overs net zo impactvol. Én voor een klein budget makkelijk te behalen!

Via social media vroegen wij jullie om je in te schrijven en te vertellen wat jij graag gedaan zou willen hebben aan jouw woon-, eet-, of slaapkamer. Vier gelukkige winnaars kregen een mini make-over door onze super styliste Monique. Ben jij benieuwd naar het resultaat? Kijk dan vooral verder! Hier zijn de mini make-overs van het Truckje van Löwik.

Shop de look uit de mini make-over van Sanne