Witte slaapbanken

Ben jij op zoek naar een slaapbank wit in stof of leer? Bekijk dan eens ons assortiment witte slaapbanken online of in de winkel. Al onze slaapbanken kunnen op maat gemaakt worden, wat inhoud dat je zelf kunt kiezen welk materiaal en kleur je voor jouw slaapbank wilt. Zo vind jij altijd een slaapbank die bij je past.

Slaapbank wit in verschillende stijlen en materialen

Een slaapbank in een witte stof of leer past goed in vele interieurs en geeft tevens een luxe uitstraling. Of je nou het ibiza-gevoel in huis wilt halen of gaat voor een strakke en moderne inrichting, bij ons vind je de juiste slaapbank wit die bij je past. Je vind een ruime collectie slaapbanken in verschillende woonstijlen van merken als Furninova en Henders & Hazel. Of je nou gaat voor een hoekbank met slaapfunctie of een bank met ingebouwd matras, je hebt altijd keuze uit verschillende materialen en kleuren. Zo is leer een heel duurzaam materiaal en makkelijk schoon te maken; niet geheel onbelangrijk bij een witte slaapbank. Stof heeft daarentegen een warme uitstraling en voel zacht aan. Bang voor vlekken? Sluit een vlekken verzekering af, dan hoef je alleen nog maar te genieten van je comfortabele slaapbank.

Comfortabel en functioneel

Een slaapbank is zeer comfortabel, net als een gewone bank, maar is daarnaast ook multifunctioneel. Heb je nou regelmatig een logé of heb je een studio en moet je slim omgaan met de ruimte? Dan kan een witte slaapbank de oplossing zijn voor jou. Wist je dat er twee soorten slaapbanken zijn of banken met slaapfunctie? Wil je een slaapbank voor dagelijks gebruik? Bijvoorbeeld in je studio of studentenkamer? Dan is een bank met ingebouwd matras de beste optie. Onder de zitting zit een mechanisme met een volwaardig matras. Wanneer je deze uitklapt heb je gewoon een volledig bed! Wanneer je er dagelijks op slaapt, is het wel belangrijk dat je voldoende wordt ondersteund om lichamelijke klachten te voorkomen. Een slaapbank wit met matras is hier zeer geschikt voor. Wil je een bank in de woonkamer of bijvoorbeeld in je thuiskantoor waar je af en toe iemand op kan laten slapen? Dan is een slaapbank waarvan een extra deel uitgeklapt wordt of de zitting en rug van de bank als matras dienen ook een goede optie. Het biedt minder comfort en steun dan een normaal matras, waardoor het niet geschikt is voor dagelijks gebruik, maar wel perfect is voor één avondje. Bekijk ons volledige assortiment witte slaapbanken online of kom langs in de winkel!