Designkeukens

DesignKeukens, kwalitatieve keukens met klasse

Naast de collectie Superkeukens, is er binnen de grootste woonboulevard van Oost-Nederland, volop ruimte voor designkeukens. Kwaliteit in design, kwaliteit in het gebruik van de juiste materialen. Omdat we samenwerken met de beste leveranciers uit binnen- en buitenland, beschikken we over een zeer groot aanbod en kunnen we uw keuken helemaal op basis van uw persoonlijke smaak samenstellen. Een designkeuken wordt bij Design Keukens helemaal op maat gemaakt. En dat ziet u natuurlijk terug in het eindresultaat.

Het complete plaatje

Bij een nieuwe keuken moet u rekening houden met een groot aantal verschillende zaken. Een keuken is namelijk een investering! Bij DesignKeukens snappen we dit als geen ander. We hebben daarom speciale adviseurs in dienst die rekening houden met al uw wensen en met de verschillende mogelijkheden. Er wordt uitgebreid tijd genomen om samen met u een compleet plan op te stellen. Een duidelijke tekening, de precieze samenstelling van de verschillende materialen, de juiste keukenapparatuur en een overzichtelijke offerte zijn hier onderdeel van. Zo weet u precies hoe uw keuken er uit komt te zien en waar u financieel aan toe bent.

Een perfect eindresultaat

Ieder huishouden heeft een andere samenstelling. Deze samenstelling heeft invloed op de inrichting van de keuken. Ook qua apparatuur. DesignKeukens levert de  beste kwaliteit merk apparatuur. U kunt zelf kiezen van welk merk inbouwapparatuur u het liefst in uw keuken ziet. Ons uiteindelijke doel is een perfecte Design Keuken af te leveren waarvan u nog jarenlang plezier zal hebben. De professionele montage van uw nieuwe designkeuken is minstens zo belangrijk als de keuken zelf. Onze adviseurs begeleiden de installatie tot en met de oplevering. Zo hebt u altijd hetzelfde aanspreekpunt en bent u verzekerd van een perfect eindresultaat.

Keukenboulevard bij Löwik Wonen & Slapen

Naast Design Keukens herbergt de grootste meubel boulevard van Oost-Nederland ook de grootste SuperKeukens van Overijssel. Beslist de moeite waard om te komen kijken op deze complete keukenboulevard.

winkels_sfeer_designkeukes-.gif