De grootste woonboulevard van Oost-Nederland

Winkels

Alle winkels onder één dak bij Löwik Wonen & Slapen

De grootste woonboulevard van Oost Nederland heeft met de winkels Profijt Meubel, Superkeukens, Design Keukens, DroomDomein en HD Interieurs een compleet aanbod op het gebied van wonen, slapen en keukens. Deze winkels vormen een prachtige aanvulling op de collectie van Löwik Wonen & Slapen. Onze woonboulevard heeft alles voor uw interieur, onder één dak, met een ruime, gratis parkeerplaats voor de deur!

profijt_logo_contactpagina.jpg

Profijt Meubel, mooier wonen voor minder geld

Profijt Meubel varieert van romantisch tot strak design en van klassiek tot de laatste trend. Mooie meubelen voor minder geld. Met een unieke collectie die u nergens anders vindt. Löwik Wonen & Slapen biedt alleen gedegen kwaliteit en in Profijt Meubel vonden we een formule met een uitstekende naam in goed meubilair voor een kleine prijs. Heel veel meubels zijn uit voorraad leverbaar, zodat u snel kunt genieten van nieuwe meubels.

Design_Keukens.jpg

Designkeukens, kwalitatieve keukens met klasse

Kwaliteit in design, kwaliteit in het gebruik van de juiste materialen. Onze Designkeukens zijn gevestigd in de voormalige machinekamer van Janssen & Tilanus, en setting waar ze helemaal tot hun recht komen. Omdat we samenwerken met de beste leveranciers uit binnen- en buitenland beschikken we over een zeer groot aanbod en kunnen we uw keuken helemaal op basis van uw persoonlijke voorkeur en  smaak samenstellen. Betaalbaar design!

superkeukens_logo_contactpagina.jpgSuperkeukens, zo’n naam zegt alles

Herkenbaar aan Duitse topkwaliteit keukens met 10 jaar garantie, deskundige service en een transparant prijsbeleid. Voor Superkeukens Vriezenveen staat de tevredenheid van de klant natuurlijk voorop. Kwaliteit is belangrijk, maar de prijs is minstens zo interessant. Superkeukens hanteert al 12 jaar lang “Altijd direct de beste prijs”. Dit betekent dat u niet hoeft te onderhandelen over de eindprijs. Wij berekenen uw keuken open en transparant zonder ongeloofwaardige kortingen, die u uiteindelijk toch zelf betaalt.

DroomDomein, alles voor uw slaapkamerdroomdomein_logo_merkenpagina.jpg

DroomDomein biedt alles wat u maar kunt wensen voor uw slaapkamer. Van ledikanten tot matrassen, van linnenkasten tot kussens. DroomDomein heeft een uniek boxspringconcept, waarbij u uw bed van matras tot nachtkastjes zelf samenstelt. Dat gebeurt in 6 logische stappen. U kiest een model hoofdbord, vervolgens de bekleding en dan achtereenvolgens de boxspring, het comfort (de matras), de accessoires en het bedtextiel. In elke stap vindt u een ruime keuze aan modellen, maten, comfortmogelijkheden, kleuren en stijlen. Het boxspringconcept wordt aangevuld met een zeer ruim aanbod aan slaapkamermeubelen en bedtextiel. Door middel van een sfeervolle winkelpresentatie bieden wij u volop gelegenheid om inspiratie op te doen voor een compleet ingerichte slaapkamer. Daarnaast onderscheidt deze vernieuwde formule zich door kwaliteit tegen een goede en eerlijke prijs.

logoHDinterieursHD interieurs, dé specialist in tapijt, gordijnen en raamdecoratie

Onder één dak bij Löwik Wonen & Slapen vindt u HD interieurs, alles op het gebied van tapijten, pvc vloeren, vinyl, laminaat, trappen en binnenzonwering. HD interieurs is al sinds 1994 een begrip in Rijssen-Holten en omstreken. De vriendelijke en eerlijke manier van omgaan met klanten, de vakkennis en het oprechte advies spreken velen aan. Het assortiment is door de jaren heen flink uitgebreid tot een compleet aanbod voor de inrichting van uw woning. Wij bieden zowel laminaat vloeren, pvc, tapijt, karpetten, trapbekleding, etc. als vele vormen van binnenzonwering (gordijnen, inbetweens, rolgordijnen en facet lights).

Kortom, de grootste woonboulevard van Oost-Nederland heeft alles in huis voor uw interieur. Bovendien, alles onder één dak!

U bent van harte welkom op onze woonboulevard, waar u heerlijk kunt ‘meubelen’ en inspiratie kunt opdoen.