Wie zijn wij?

De grootste woonboulevard van Oost-Nederland! Alle meubelen voor uw interieur vindt u beslist bij de grootste meubelboulevard van Overijssel, laat u inspireren door de grootste collectie keukens, bedden en meubelen!

Een unieke woonboulevard in Vriezenveen

Bij Löwik Wonen & Slapen begint inrichten met een dagje genieten. De enorme woonboulevard is gevestigd in 1 grote winkel vol woonideeën. Van de kleinste woonwens tot de grootste dromen zijn levendig verbeeld. Vele prachtige ingerichte woonkamers, smaakvolle en gezellige keukens, warme sfeervolle  slaapkamers inspireren bezoekers tot een nieuwe kijk op het leven in huis.Löwik Wonen & Slapen, de grootste woonboulevard van Overijssel met de beste woon merken.

Een heerlijk dagje uit

Löwik Meubelen, gevestigd in Vriezenveen, is de grootste woonboulevard van Oost Nederland. U vindt hier de grootste collectie banken, eetkamerstoelen en fauteuils. Naast wonen is Löwik ook gespecialiseerd in slapen. We hebben de grootste collectie matrassen, comfortbedden, ledikanten, boxsprings, juniorkamers en bedtextiel. De persoonlijke aandacht en het kopje koffie zijn nooit verdwenen. U bent van harte welkom in het knusse restaurant en de koffiehoek. De droom van oud-directeur Löwik is realiteit geworden; winkelen bij Löwik Wonen & Slapen is een heerlijk dagje uit. Ook op het gebied van koken biedt Löwik wonen en slapen een zeer grote collectie keukens. De super geprijsde keukens bij Superkeukens en de prachte luxe design keukens bij Designkeukens.

Uitgebreid assortiment

Het assortiment meubelen, slaapkamers en keukens blijft wisselen en wordt doorlopend vernieuwd en uitgebreid. De winkel is de ideale plek om woonideeën op te doen en om  op de hoogte te blijven van de laatste trends voor uw interieur. Het hele jaar door kunt u profiteren van leuke acties, en aanbiedingen.

sfeer_pand_vroeger.jpg

Textielfabriek Jansen & Tilanus

Deze meubelboulevard, dat zijn weerga in Oost-Nederland niet kent, begon ooit op een fiets. Al in 1933 stapte Jan Löwik dagelijks op zijn bakfiets en bracht  matrassen van eigen fabrikaat persoonlijk aan de man. Een bezoekje aan een nieuwe klant, de waren bespreken onder het genot van een kopje koffie, en de koop werd gesloten. Met de gouden wetten voor ondernemerschap – lever kwaliteit en kom afspraken na – groeide het bedrijf voorspoedig.

sfeer_jansenentilanus.jpg

Comfortabel wonen, koken en slapen

In 1969 kwam zoon H.B. Lowik de gelederen versterken en zijn komst bleek een gezonde impuls voor expansie. De voormalige textielfabriek van Jansen en Tilanus is nu een toonzaal van met maarliefst 40.000 m2. gevuld met woonkamers, keukens en slaapkamers. U kunt urenlang genieten van het breedste woonaanbod van Oost Nederland. Prachtige maar ook praktische oplossingen voor comfortabel wonen, koken en slapen.