Werken bij Löwik Wonen & Slapen

Löwik Wonen & Slapen is de grootste woonboulevard van Oost-Nederland. Onze enorme woonboulevard is gevestigd in 1 grote winkel vol woonideeën. Van de kleinste woonwens tot de grootste dromen zijn levendig verbeeld. De woonboulevard bevat bekende formules als Superkeukens, Xooon, Happy@home, Feelings, Profijt Meubel en DroomDomein.

Wil jij werken bij de grootste woonboulevard van Oost-Nederland, bekijk onderstaande vacatures en solliciteer.

Vacatures

Heb jij een grote passie voor interieur en zet jij je tanden graag in een uitdagende verkoopfunctie?
Start jouw commerciële weekend/bijbaan als verkoopadviseur!

Met een enthousiast en gedreven team ben je verantwoordelijk voor het verkopen van onze meubelen en diverse woonaccessoires. Jij weet onze producten subtiel, maar vol overtuiging te presenteren aan onze klanten.

  • Je doel? Een geslaagde verkoop en tevreden klanten.
  • Samen met je collega’s zorgen voor een prettige winkelbeleving en goede sfeer op onze woonboulevard. Je geeft klanten tijdens hun zoektocht naar nieuw interieur advies over onze meubels en accessoires.
  • Je zorgt ervoor dat klanten met een brede glimlach ons filiaal verlaten. Hoe je dat doet? Door je inhoudelijke meubelkennis en enthousiasme te delen met klanten.

Als salestalent ben je:

  • Mbo/ hbo-geschoold en heb je een evenredig werk- en denkniveau.
  • Representatief en klantgericht.
  • Je werkt op zaterdag en bent tevens bereid om zo nu en dan te werken op koopavond (donderdagavond), feestdagen en in vakantieperiodes.
  • Verkooptalenten die graag fulltime inzet tonen in vakantieperiodes, komen wij zeker tegemoet. Zet jij je elke dag in? Dan begin je later, zodat je tijd over hebt voor je studie of een gepland feestje.

Denk jij de verkoop van onze meubelen en accessoires te stimuleren en heb je de commerciële instelling die we zoeken?

Solliciteer dan direct door je cv (inclusief pasfoto) en bijbehorende motivatiebrief te sturen naar: werken@lowikmeubelen.nl t.a.v. G.J. Löwik

Bij Löwik Wonen & Slapen zijn wij continue op zoek naar nieuwe collega’s! Kom werken bij de grootste woonboulevard van Oost-Nederland.

Stuur je open sollicitatie met CV en motivatie naar werken@lowikmeubelen.nl of per post naar:

Löwik Wonen & Slapen
t.a.v G.J. Löwik
Postbus 72
7670 AB Vriezenveen