Werken bij Löwik Wonen & Slapen

Löwik Wonen & Slapen is de grootste woonboulevard van Oost-Nederland. Onze enorme woonboulevard is gevestigd in 1 grote winkel vol woonideeën. Van de kleinste woonwens tot de grootste dromen zijn levendig verbeeld. De woonboulevard bevat bekende formules als Superkeukens, Xooon, Happy@home, Feelings, Profijt Meubel en DroomDomein.

Wil jij werken bij de grootste woonboulevard van Oost-Nederland, bekijk onderstaande vacatures en solliciteer.

Vacatures

Functieomschrijving
Als verkoopadviseur relaxfauteuils versterkt u ons enthousiaste verkoopteam. U herkent de wensen van de klant, speelt hierop in door middel van uw kennis en deskundigheid die u door ervaring heeft opgedaan. Wij zoeken een collega met minimaal 3 jaar ervaring in de meubelverkoop.

Functie-eisen
Als verkoopadviseur relaxfauteuils heeft u minimaal 3 jaar werkervaring in de meubelbranche en bent u in staat om zefstandig te werken. Daarnaast beschikt u over een resultaatgerichte, klantgerichte en flexibele instelling.

Wat bieden wij?
Wij bieden u een prettige werkomgeving binnen een collegiaal team met volop mogelijkheden om uzelf te ontwikkelen. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Wonen.

Over ons
Löwik Wonen & Slapen, de grootste in relaxfauteuils, zoekt de beste verkoopadviseur. Voor onze afdeling relaxfauteuils zijn wij met spoed op zoek een actieve parttime verkoper (m/v) om ons team te versterken.

Is dit echt iets voor jou? Reageer dan snel door voor 12 maart 2017  je motivatie en CV te sturen naar werken@lowikmeubelen.nl

De grootste woonboulevard van Oost-Nederland is continu op zoek naar de beste, enthousiaste verkopers.

Functieomschrijving
Als verkoper herken je de wensen van de klant, speelt hierop in door middel van kennis en deskundigheid. Als meubeladviseur ben jij het visitekaartje van onze winkel, ben je commercieel en heb je de passie om klanten te inspireren en adviseren.

Functie-eisen
Je weet van aanpakken en hebt tenminste 2 jaar verkoopervaring in de meubelbranche. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken. Je hebt minimaal MBO-werk / denkniveau, daarnaast beschik je over een resultaatgerichte, klantgerichte en flexibele instelling. Werken op koopavonden, zaterdagen en bijkomende feestdagen zie jij niet als een probleem.

Wat bieden wij
Naast een uitermate prettige werksfeer en leuk team van collega’s, bieden wij een salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Wonen.

Kom jij ons team versterken?
Stuur een motivatiebrief, waaruit blijkt dat het beschreven profiel bij jou past. Deze brief begeleid je met een CV en stuur per e-mail naar werken@lowikmeubelen.nl t.a.v. G.J. Löwik.

Bij Löwik Wonen & Slapen zijn wij continue op zoek naar nieuwe collega’s! Kom werken bij de grootste woonboulevard van Oost-Nederland.

Stuur je open sollicitatie met CV en motivatie naar werken@lowikmeubelen.nl of per post naar:

Löwik Wonen & Slapen
t.a.v G.J. Löwik
Postbus 72
7670 AB Vriezenveen