Werken bij Löwik Wonen & Slapen

Löwik Wonen & Slapen is de grootste woonboulevard van Oost-Nederland. Onze enorme woonboulevard is gevestigd in 1 grote winkel vol woonideeën. Van de kleinste woonwens tot de grootste dromen zijn levendig verbeeld. De woonboulevard bevat bekende formules als Superkeukens, Xooon, Henders & Hazel, Pronto Wonen, Baenks, House of Dutchz, IN.House Feelings, Profijt Meubel en Comfort Suite.

Wil jij werken bij de grootste woonboulevard van Oost-Nederland, bekijk onderstaande vacatures en solliciteer.

Vacatures

Löwik Meubelen logo - de grootste woonboulevard van Oost-Nederland

Heb jij een grote passie voor interieur en zet jij je tanden graag in een uitdagende verkoopfunctie?
Start jouw commerciële weekend/bijbaan als verkoopadviseur!

Met een enthousiast en gedreven team ben je verantwoordelijk voor het verkopen van onze meubelen en diverse woonaccessoires. Jij weet onze producten subtiel, maar vol overtuiging te presenteren aan onze klanten.

 • Je doel? Een geslaagde verkoop en tevreden klanten.
 • Samen met je collega’s zorgen voor een prettige winkelbeleving en goede sfeer op onze woonboulevard. Je geeft klanten tijdens hun zoektocht naar nieuw interieur advies over onze meubels en accessoires.
 • Je zorgt ervoor dat klanten met een brede glimlach ons filiaal verlaten. Hoe je dat doet? Door je inhoudelijke meubelkennis en enthousiasme te delen met klanten.

Als salestalent ben je:

 • Mbo/ hbo-geschoold en heb je een evenredig werk- en denkniveau.
 • Representatief en klantgericht.
 • Je werkt op zaterdag en bent tevens bereid om zo nu en dan te werken op koopavond (donderdagavond), feestdagen en in vakantieperiodes.
 • Verkooptalenten die graag fulltime inzet tonen in vakantieperiodes, komen wij zeker tegemoet. Zet jij je elke dag in? Dan begin je later, zodat je tijd over hebt voor je studie of een gepland feestje.

Denk jij de verkoop van onze meubelen en accessoires te stimuleren en heb je de commerciële instelling die we zoeken?

Solliciteer dan direct door je cv (inclusief pasfoto) en bijbehorende motivatiebrief te sturen naar: werken@lowikmeubelen.nl t.a.v. G.J. Löwik

De grootste woonboulevard van Oost-Nederland is nog groter geworden en is op zoek naar een enthousiaste verkoper voor onze afdeling IN.House voor 37 uur per week om ons team te versterken. Löwik Wonen & Slapen in Vriezenveen is een verjongend bedrijf dat ruimte biedt voor ambitieuze verkopers.

Functieomschrijving
Als verkoper herken je de wensen van de klant, speelt hierop in door middel van kennis en deskundigheid die je met je minimale 2 jaar ervaring als verkoper in de woonbranche hebt opgedaan. Als meubeladviseur ben jij het visitekaartje van onze winkel, ben je commercieel en heb je de passie om klanten te inspireren en adviseren.

Functie-eisen
Je weet van aanpakken en hebt tenminste 2 jaar verkoopervaring in de meubelbranche. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken. Je hebt minimaal MBO-werk / denkniveau, daarnaast beschik je over een resultaatgerichte, klantgerichte en flexibele instelling. Werken op koopavonden, zaterdagen en bijkomende feestdagen zie jij niet als een probleem.

Wat bieden wij
Naast een uitermate prettige werksfeer en leuk team van collega’s, bieden wij een salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Wonen.

Graag ontvangen wij voor 31 maart 2018 jouw motivatiebrief, waaruit blijkt dat het beschreven profiel bij jou past. Deze brief begeleid je met een CV en stuur per e-mail t.a.v. G.J. Löwik

werken@lowikmeubelen.nl

Zonder relevante ervaring gelieve niet te reageren.

Comfort Suite boxsprings, het betaalbare 5 sterren bed geheel naar wens samen te stellen!

Löwik Wonen & Slapen in Vriezenveen is een verjongend bedrijf dat ruimte biedt voor ambitieuze verkopers.
Voor onze afdeling Comfort Suite zijn wij op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte slaapadviseur (m/v) om ons team te komen versterken.
Ervaring in de slaapbranche is een pré, maar niet perse noodzakelijk.

Functieomschrijving

 • Als slaapadviseur begeleid en adviseer je klanten bij de aankoop.
 • Je hebt minimaal MBO-werk / denkniveau, daarnaast beschik je over een resultaatgerichte, klantgerichte en flexibele instelling.
 • Actief klanten benaderen en hen begeleiden en adviseren bij de aankoop.
 • Het verwerken van orders
 • Bijhouden van de showroom en mutaties in de collectie
 • Klantvriendelijke en positieve instelling
 • Resultaat- en servicegerichtheid.
 • Werken in de weekenden en op feestdagen en bijspringen in drukke perioden is geen belemmering voor jou.

Wat wij je bieden

 • Afwisselende baan in een hecht team voor 18 uur, op de maandagmiddag, woensdag en zaterdag.
 • Werken met een kwalitatief hoog en divers assortiment met zeer veel verschillende merken en collecties.
 • Naast een uitermate prettige werksfeer en leuk team van collega’s, bieden wij een salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Wonen.

Is dit echt iets voor jou?
Reageren op deze vacature kan door motivatiebrief en cv te sturen t.a.v. G.J. Löwik naar werken@lowikmeubelen.nl.

Löwik Meubelen logo - de grootste woonboulevard van Oost-Nederland

Bij Löwik Wonen & Slapen zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega’s! Kom werken bij de grootste woonboulevard van Oost-Nederland.

Stuur je open sollicitatie met CV en motivatie naar werken@lowikmeubelen.nl.