Werken bij Löwik Wonen & Slapen

Löwik Wonen & Slapen is de grootste woonboulevard van Oost-Nederland. Onze enorme woonboulevard is gevestigd in 1 grote winkel vol woonideeën. Van de kleinste woonwens tot de grootste dromen zijn levendig verbeeld. De woonboulevard bevat bekende formules als Superkeukens, Xooon, Happy@home, Feelings, Profijt Meubel en DroomDomein.

Wil jij werken bij de grootste woonboulevard van Oost-Nederland, bekijk onderstaande vacatures en solliciteer.

Vacatures

De grootste woonboulevard van Oost-Nederland is continu op zoek naar de beste, enthousiaste verkopers.

Functieomschrijving
Als verkoper herken je de wensen van de klant, speelt hierop in door middel van kennis en deskundigheid. Als meubeladviseur ben jij het visitekaartje van onze winkel, ben je commercieel en heb je de passie om klanten te inspireren en adviseren.

Functie-eisen
Je weet van aanpakken en hebt tenminste 2 jaar verkoopervaring in de meubelbranche. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken. Je hebt minimaal MBO-werk / denkniveau, daarnaast beschik je over een resultaatgerichte, klantgerichte en flexibele instelling. Werken op koopavonden, zaterdagen en bijkomende feestdagen zie jij niet als een probleem.

Wat bieden wij
Naast een uitermate prettige werksfeer en leuk team van collega’s, bieden wij een salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Wonen.

Kom jij ons team versterken?
Stuur een motivatiebrief, waaruit blijkt dat het beschreven profiel bij jou past. Deze brief begeleid je met een CV en stuur per e-mail naar werken@lowikmeubelen.nl t.a.v. G.J. Löwik.

Bij Löwik Wonen & Slapen zijn wij continue op zoek naar nieuwe collega’s! Kom werken bij de grootste woonboulevard van Oost-Nederland.

Stuur je open sollicitatie met CV en motivatie naar werken@lowikmeubelen.nl of per post naar:

Löwik Wonen & Slapen
t.a.v G.J. Löwik
Postbus 72
7670 AB Vriezenveen