Linnenkasten met schuifdeuren

Ben jij op zoek naar een linnenkast met schuifdeuren? Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruime collectie linnenkasten met schuifdeuren, maar ook draaideuren en vouwdeuren. Het is prettig om voldoende opbergruimte te hebben voor kleding, schoenen en linnen. Een kledingkast of linnenkast met verschillende opbergmogelijkheden biedt hierin uitkomst. Bekijk onze collectie online of kom langs in onze showroom!

1 product gevonden

Linnenkast indelen naar wens

Iedereen heeft andere wensen als het aankomt op het indelen van een kledingkast. De één heeft behoefte aan veel hangruimte en wat minder legruimte en andersom. Afhankelijk van de kledingstukken, het type linnengoed en andere items die in de kast opgeborgen moeten worden kan de kast worden ingedeeld. Wil je ook jouw schoenen netjes achter de deuren kunnen opbergen, dan kun je hier een schoenenrek in laten plaatsen. Ook zijn er opties als ingebouwde ladeblokken en speciale lades of manden voor sokken en ondergoed. Wanneer je een linnenkast met schuifdeuren gaat aanschaffen, is het goed om de betreffende medewerker te laten weten wat jouw wensen zijn. Zo kan het zijn dat je voldoende hebt aan een enkele linnenkast, maar het kan ook zijn dat je graag voorzien wilt worden van een volledige inloopkast.

Linnenkast met schuifdeuren op maat gemaakt

Een deel van onze linnenkasten kunnen volledig op maat gemaakt worden. Zo kun je een volledige inloopkast ontwerpen en op maat laten maken of een kast passend maken in een nis of op een lange wand in je slaapkamer. Een linnenkast met schuifdeuren op maat kan ook een goede oplossing zijn voor andere opbergmogelijkheden. Zo kun je een kast op maat laten maken voor kantoor of voor in de bijkeuken of garage. Zo biedt een linnenkast op maat ook hele goede mogelijkheden voor het opbergen van andere spullen. Heb je een schuur of bijkeuken aan huis, dan is dit de perfecte plek voor een grote kast met de ruimte om alles achter deuren op te bergen.

Voordelen van een linnenkast met schuifdeuren

Een kledingkast met schuifdeuren is ideaal wanneer je niet veel ruimte over hebt aan de voorkant van de kast of je het jezelf gewoon gemakkelijk wilt maken. Wanneer je een linnenkast met schuifdeuren hebt, schuif je de deuren met een kleine moeite eenvoudig opzij. Het ziet er ook nog eens heel clean en minimalistisch uit, omdat je geen handgrepen nodig hebt en de panelen vaak tot het plafond doorgetrokken zijn. Je kunt ook één of meerdere panelen vervangen voor een spiegel. Op die manier vergroot je de ruimte optisch en heb je ook geen losse spiegel nodig wat weer ruimte bespaart. De schuifdeuren zitten aan de bovenkant en vaak ook aan de onderkant vast in geleiderails. Je schuift de deuren gemakkelijk over elkaar heen open. Het nadeel is wel dat je niet de gehele kast open kunt zetten, maar is dit eigenlijk wel nodig? Er is ook een variant op de schuifdeur linnenkast: de zweefdeurkast. Hierbij worden de deuren alleen in een rails aan de bovenkant bevestigd en zweven ze als het ware van de grond.

Verschillende stijlen kledingkast met schuifdeuren

Bij ons kun je terecht voor een ruim assortiment kwalitatieve kledingkasten en linnenkasten met schuifdeuren. De linnenkasten komen voor in veel verschillende uitvoeringen en stijlen. Veel linnenkasten met schuifdeuren hebben een moderne stijl of heb je toch liever een landelijke stijl? Zo zijn er kasten met hele uitgesproken designs, maar ook linnenkasten die een heel minimalistisch design hebben in een egale kleur. Wat jouw stijl ook is, wij vinden graag samen met jou de perfecte linnenkast met schuifdeuren! Kom gerust eens langs in de winkel voor een vrijblijvend en persoonlijk advies of bekijk de collectie online.

Linnenkasten met schuifdeuren