Robusto Woonprogramma

Het woonprogramma Robusto van ons merk Pronto Wonen is ambachtelijk gemaakt van warm Acaciahout. De stoere, landelijke Robusto meubels zijn afgewerkt met een beits en matglans lak in de kleur Vintage Grey. Het woonprogramma bevat alle meubels voor een complete inrichting van de woonkamer, van eetkamertafels in diverse maten tot handige opbergkasten. Ontdek het in onze winkel of shop eenvoudig online!

Robusto meubels

De Robusto meubels hebben antraciet gelakte en metalen accenten, dit geeft de meubels een stoere en industriële look. Het acaciahout geeft het geheel een warme sfeer. Wil jij ook Robusto meubelen in jouw interieur en wil je eenheid en rust in jouw interieur? Ga dan voor een complete meubelset van Robusto.

Pronto Wonen Robusto

Binnen het complete woonprogramma van Robusto heb je keuze uit verschillende elementen in diverse afmetingen zodat het ook in jouw interieur past. Zo is de eetkamertafel in drie formaten verkrijgbaar en is er ook een ovalen tafel. Ook zijn er drie formaten tv-meubels verkrijgbaar. Voor voldoende opbergruimte kun je kiezen uit een en dressoir, opbergkast, maar ook de vitrinekast en boekenkast behoren tot de collectie. Maak je zithoek compleet met een bijzettafel en een salontafel uit de Robusto-serie. Het Pronto Robusto woonprogramma is tevens voorzien van een soft closing systeem  op de laden, zodat deze zacht sluiten.

Acacia hout meubels

De Robusto meubels zijn grotendeels van massief acaciahout. De tafels zijn 100% massief acaciahout, van de kasten zijn alle zichtbare elementen ook van massief acaciahout, maar onderdelen zoals tussenschotten en legplanken zijn gemaakt van fineer. Het mooie van acaciahout is dat het niet alleen een heel duurzaam houtsoort is, maar het ook een geheel eigen karakter heeft. De structuur is duidelijk te zien, ook na het beitsen en lakken van het hout. Voor het dagelijks onderhoud kun je het meubel gewoon afnemen met een vochtige doek en dit nadrogen met een droge doek. Voor langdurige bescherming en onderhoud van jouw acacia meubels, zoals de Robusto meubels, raden wij de Matt Polish aan. Gebruik dit elke 4 tot 6 maanden.