Robusto woonprogramma

Robusto uit onze Pronto Wonen collectie is een eigentijds woonprogramma met een neutrale uitstraling die binnen veel woonstijlen past. Deze meubelserie is gemaakt van Acaciahout en afgelakt met een beits en matglans lak in de kleur Vintage Grey. De houtsoort Acacia, ook wel Robinia genoemd, is een zeer duurzame houtsoort en heeft een mooie en natuurlijke houtstructuur die duidelijk zichtbaar blijft, ook bij een lak- of olielaag. De houtnerf is matig grof tot grof. Dankzij de beits en laklaag zijn de meubels goed beschermd tegen beschadigingen én eenvoudig te onderhouden.

De meubelserie Robusto uit voorraad leverbaar

Meubelserie Robusto kan direct uit voorraad geleverd worden. Alle laden & deuren zijn voorzien van een softclose systeem.
Robusto wordt gemonteerd geleverd, m.u.v. eettafels, hiervan dienen de poten nog gemonteerd te worden. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder jouw complete set samen te stellen.

Robusto eettafels

De tafels – tussen de 140 en maar liefst 250 centimeter – uit de Robusto meubelserie zijn gemaakt van 100% massief Acaciahout; de eettafels en salontafels zijn afgewerkt met een 2-componenten lak. De 2-componenten lak is meer stoot- en krasbestendig dan de normale lak en biedt extra bescherming. Kies je voor een rechthoekige eettafel, ga je voor rond of toch liever ovaal?

Robusto kasten & dressoirs

Robusto woonkamer meubels