Vidato

Vidato maakt al jarenlang zitmeubelen met ultiem zitcomfort, want goed en comfortabel zitten is belangrijk. Het bedrijf maakt karaktervolle meubelen die niet alleen bij jouw interieur, maar ook bij jou passen. Bij Löwik Wonen & Slapen ontdek je de collectie van Vidato online en in de winkel. De zitmeubelen zijn van topkwaliteit, zodat je er jarenlang van kunt genieten.

7 producten gevonden

Nederlandse topfabricaat

Vidato is een Nederlandse topfabricaat die alle zitmeubelen zelf in eigen fabriek produceert. Deze meubelfabriek, gevestigd in Heumen, beschikt over een rompenmakerij, een stikafdeling, een stoffeerderij en een assemblage. Vidato staat bekend om haar vakmanschap. Ze combineren ervaring, vakmanschap en perfectie met elkaar om zo een hoogwaardige collectie neer te kunnen zetten. Deze collectie bestaat uit banken, hoekbanken, fauteuils, relaxfauteuils en hockers. Allemaal met karakter en ultiem zitcomfort. De meeste zitmeubelen uit de Vidato collectie zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig zelf de zitdiepte, zithoogte of breedte instellen. Daarnaast kun je kiezen uit een ruim assortiment aan stoffen en leder. Zo stel jij jouw eigen bank of fauteuil zelf samen, zodat deze perfect in jouw interieur past.

Ultiem zitcomfort

De zitmeubelen van Vidato bieden top kwaliteit, goed zitcomfort en een uniek design. De zitmeubelen hebben een uiterst nauwkeurige detaillering en dat maakt de meubelen zo karaktervol. Het zitcomfort van de meubelen bestaat uit verschillende lagen. Het begint met het zitkussen, daarna volgt een zitraam bolle nosagveren, vilt, schuim conische veren, een tussenlaag van Pantera, een laag Polyether 35 en tot slot de bekleding van de zitting. De zitting kan bekleed worden met stof of leer naar jouw keuze, uit de exclusieve collectie van Vidato of uit de collectie van bekende internationale merken. Je kunt tevens ook een contrastbies in een afwijkende stof of leer toe laten passen. Vidato werkt samen met een aantal stoffenleveranciers, zoals Keymer, Kobé, Silvera en Lancier. Zo heb jij een ruime keuze uit diverse stoffen en kleuren.

Deskundig advies

Wanneer je een nieuw zitmeubel van Vidato wil aanschaffen, dan kun je het beste even bij ons langs komen. In onze showroom in Vriezenveen kun je diverse zitmeubelen van Vidato bekijken en uitproberen. Daarnaast geven onze medewerkers jou graag deskundig advies op het gebied van zitmeubelen en zitcomfort. Samen met jou gaan ze op zoek naar het perfecte zitmeubel dat past bij jou en je interieur. Tot slot kun je naast de zitmeubelen van Vidato nog veel meer meubelen bekijken in onze grote showroom.
vidato