Van Grinsven

Al sinds 1987 is Van Grinsven een buitengewoon houtspecialist. Het bedrijf is zeer ervaren in het maken van tafels en kasten, maar ook in het vervaardigen van diverse typen maatwerk. De gehele collectie van Van Grinsven bestaat uit eetkamerstoelen, tafels, kasten en tafelconcepten. Je ontdekt de collectie bij Löwik Wonen & Slapen, zowel online als in de winkel.

4 producten gevonden

Van Grinsven Meubel Producties

Paul van Grinsven begon in 1987 met eenvoudige machines meubels te vervaardigen. Thuis in zijn schuurtje was hij met zijn vader altijd druk aan het werk. Het bedrijf groeide en groeide, vooral de tafels waren geliefd en werden daarom ook veel geproduceerd. Er kwamen meer werknemers bij en het bedrijf bleef maar groeien. Tot op de dag van vandaag is Van Grinsven een echte houtspecialist die meubelen volledig in eigen beheer produceert. Dit gebeurt in hun eigen fabriek in Schijndel. Een goed geoutilleerd machinepark, vakbekwame meubelmakers en jarenlange ervaring kenmerken het bedrijf Van Grinsven. Ze zijn al jarenlang ervaren in het maken van tafels en kasten. Ze werken met diverse soorten hout en afwerkingen, van massief tot fineer. Ook veel gelakte producten vind je in de collectie van het merk Van Grinsven. Jij maakt een design en Van Grinsven verzorgd aansluitend de volledige productie van jouw gewenste meubel.

Hoogwaardige materialen

Met passie voor het vak en goede kwaliteit materialen worden de meubels van Van Grinsven vervaardigd. Het bedrijf vindt het een uitdaging om voortdurend een verrassende en vernieuwde collectie neer te zetten. De meubels worden met de handgemaakt van natuurlijke materialen. Dit zorgt ervoor dat de collectie ook zo uniek is. Van Grinsven werkt met materialen als hout, leder, stof, keramiek en Fenix. Het hout (eiken en kernessen) dat ze verwerken is kwalitatief hoogwaardig en afkomstig uit Europa, met uitzondering van het noten hout dat afkomstig is uit Noord Amerika. De verschillende houtsoorten hebben een authentieke uitstraling en kunnen worden afgewerkt met olie of lak. Daarnaast kan eikenhout voorzien worden van een aantal beitskleuren. Naast de diverse houtsoorten maakt Van Grinsven voor haar eetkamerstoelen gebruik van verschillende kleuren stof en leder. Zo zit er altijd wel een kleur tussen dat past bij jou en je interieur. Wil je meer weten over de verschillende materialen die Van Grinsven gebruikt of ben je benieuwd naar de collectie? Kom eens bij ons langs in Vriezenveen.

Ontdek de collectie

De collectie van Grinsven ontdek je bij Löwik Wonen & Slapen, zowel online als in de winkel. In onze grote showroom kun je niet alleen alle meubelen bekijken, maar ook genoeg inspiratie opdoen. Daarnaast geven onze medewerkers jou graag deskundig advies op het gebied van meubelen en comfort. Zien we jou binnenkort bij ons in de winkel? Een heerlijk kopje koffie staat voor je klaar!
Van Grinsven