Sunday

De boxsprings van Sunday hebben een perfecte ondersteuning, uitstekende ventilatie en een ongeëvenaard ligcomfort. Deze ultieme slaapbeleving zorgt ervoor dat je elke dag ontspannen wakker wordt. Een boxspring die je laat voelen alsof het elke dag zondag is. Ontdek de collectie bij ons in de winkel in Vriezenveen of shop de boxsprings van Sunday online.

3 producten gevonden

Sunday boxsprings

Met een boxspring van Sunday stel je zelf jouw ideale boxspring samen. Je kiest namelijk uit drie boxspring modellen, verschillende topmatrassen en drie bijpassende hoofdborden. Deze hoofdborden kunnen op ieder model worden toegepast. De Sunday boxspring collectie bestaat uit drie modellen: de Sunday 1100, 1200 en 1300. Alle modellen hebben 7-zone pocketvering matrassen en een hoogwaardige koudschuim topper. Bij de Sunday 1200 en de Sunday 1300 kun je ook nog kiezen voor een elektrisch verstelbare uitvoeringen. Alle modellen hebben elk een prachtig uiterlijk en zijn makkelijk te combineren met diverse woonstijlen. Ze zijn leverbaar in diverse afmetingen: 160×200 cm, 180×200 cm en 180×210 cm en hebben ongeacht de afmeting dezelfde prijs! Daarnaast kun je kiezen uit diverse stofkleuren binnen de stofgroepen Denim en Velvet. Ook kun je uit maar liefst 4 topmatrassen kiezen. Zo kun je jouw ideale comfort per model zelf bepalen. Ga voor een geweldige slaapbeleving met de boxsprings van Sunday.

Upgrade naar model-S

Vind je het fijn om ’s ochtends de krant te lezen in bed of kijk je ’s avonds graag vanuit bed naar je favoriete tv-programma? Dat kan zeer comfortabel met de elektrisch verstelbare boxsprings van Sunday. De model-S boxsprings zijn precies hetzelfde als de vlakke boxsprings, maar dan met een extra luxe toevoeging. Met een druk op de knop zet jij jouw boxspring eenvoudig in de gewenste stand. De elektrisch verstelbare boxsprings zijn uitgevoerd met een uniek Pullback systeem. Daarbij krijg je gratis een draadloze afstandsbediening t.w.v. €150,-. De boxsprings zijn voorzien van een anti-slip laag, zodat jouw matras niet verschuift bij het verstellen. De bedden kunnen ook los van elkaar worden versteld, omdat de topper is uitgevoerd in een slip-uitvoering. Geniet van heerlijk comfort en luxe!

Maak je slaapkamer compleet met Sunday

Bij Löwik Wonen & Slapen vind jij de gehele collectie van Sunday. Daarnaast kun jij jouw slaapkamer helemaal compleet maken met een bijpassende hocker, nachtkastje of bedbankje. Ontdek de collectie op onze slaapafdeling in Vriezenveen! Naast de Sunday collectie vind je nog veel meer boxsprings. Bekijk en probeer ze uit en krijg daarnaast deskundig advies van onze slaapexperts. Samen met jou gaan ze op zoek naar de perfecte boxspring die past bij jou en jouw lichaam.
Sunday boxsprings