Stressless You fauteuils, relaxfauteuils en banken, moderne design meubels met een ongekend zitcomfortStressless YOU fauteuils & banken, scandinavisch design met ultiem comfort!

De banken en fauteuils uit de Stressless YOU collectie zijn ontworpen met een hedendaags Scandinavisch design, met tal van gepattendeerde comfortverhogende functies. Het buitengewone zitcomfort van Stressless vindt u ook terug in deze nieuwe collectie. De collectie bestaat uit 3 fauteuils, waarbij u de keuze heeft uit een gepolijst aluminium of een houten onderstel en 2 verschillende modellen banken.

Stressless YOU banken

De banken collectie bestaat uit de modellen Michelle en Julia. Beide modellen zijn uitgerust met het gepattendeerde BalanceAdapt systeem, waarbij de zitting en rugleuning zich aanpast aan iedere zithouding. Of u nu rechtop zit of lekker onderuit zakt, uw lichaam zal altijd optimaal worden ondersteunt. Evanals bij de fauteuils heeft u de keuze uit een houten of gepolijst aluminium onderstel. Het houten onderstel is verkrijgbaar in 3 kleuren: Zwart, bruin of blank. U heeft de keuze uit talrijke ledersoorten en stoffen, waardoor er altijd een bank is die past in uw interieur. Kom proefzitten en ervaar het comfort en design van deze schitterende relaxbanken!

Stressless YOU fauteuils

De fauteuil collectie bestaat uit de relaxfauteuils John, James en Michael. Deze fauteuils zijn standaard uitgevoerd met het unieke Plus systeem waarmee de fauteuil zich volledig aanpast aan de zithouding. Ook bij de fauteuils heeft u de keuze uit een houten of metalen onderstel. De fauteuils onderscheiden zich door de verschillende rugleuningen. Bij iedere fauteuil is een hocker of voetenbank verkrijgbaar. De fauteuils zijn uitstekend te combineren met de banken uit de banken uit de collectie, maar zullen zeker niet misstaan bij uw huidige bank, hoekbank of bankstel!

Kom proefzitten en ervaar het comfort van Stressless YOU

Bij Löwik Wonen & Slapen vindt u de gehele Stressless collectie, en alle fauteuils en banken uit de Stressless YOU collectie. Kom langs en neem plaats in de comfortabele fauteuils of banken, onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

 • Michael fauteuil incl. voetenbank Stressless outlet

   1.995,-  1.699,-
 • Michael fauteuil Stressless You

  Michael fauteuil Stressless You

  v.a.  1.555,-
 • John fauteuil Stressless You

  John fauteuil Stressless You

  v.a.  1.305,-
 • Stressless You fauteuil / relaxfauteuil

  Michael relaxfauteuil Stressless You

  v.a.  1.555,-
 • James relaxfauteuil Stressless You

  James relaxfauteuil Stressless You

  v.a.  1.305,-