SOUL

Het merk SOUL – Spirit of Ultimate Lifestyle – is een Scandinavisch design label en levert hoge kwaliteit meubelen en verlichting. Het is hun missie meubels te produceren die overgedragen kunnen worden op de volgende generatie. De meubels hebben een prachtig, tijdloos en modern design. Bekijk de volledige collectie online of kom langs in onze winkel.

8 producten gevonden

Create

Met het Create-concept kun je jouw wandmeubel geheel naar wens ontwerpen en samenstellen. Het concept heeft een modern tijdloos design en bestaat uit 11 modules in zes kleuren en twee verschillende dieptes. Daarnaast kun je kiezen voor een wandsysteem waarbij je de modules aan de wand bevestigd, maar je kunt ook kiezen uit twee verschillende soorten poten. Het systeem biedt een oplossing voor iedere ruimte, van schoenenkast in de hal tot aan een boekenkast tot het plafond in de woonkamer. Vraag in de winkel naar de verschillende mogelijkheden. Vind je het lastig om een goed ontwerp te bedenken dat genoeg opbergruimte biedt, maar ook jouw ruimte complimenteert met het design? Onze interieuradviseurs helpen je graag om het beste ontwerp en de beste indeling te ontdekken.

Tafels van S.O.U.L

De ruime collectie bijzettafels, salontafels en eetkamertafels van S.O.U.L heeft een prachtige natuurlijke uitstraling en een Scandinavisch design. Met een hoge kwaliteit afwerking en een prachtig design past een tafel van SOUL goed in verschillende interieurs. De strakke modellen passen perfect in een modern interieur. Ook zijn er diverse ronde, ovale en eivormige tafels in een mooie donkere kleur die perfect in een vintage of retro interieur passen. Bekijk de volledige collectie online of kom sfeer proeven in onze showroom. Een deel van de SOUL collectie vind je in de showroom bij ons merk Furninova.

SOUL Verlichting

Een goed verlichtingsplan maakt jouw interieur af. Het geeft jouw interieur de sfeer en eyecatchers die het nodig heeft. Zo heeft SOUL een eigenwijze en unieke collectie vloer-, tafel-, hang-, en wandlampen. Van eenvoudige, minimalistische designs tot echte eyecatchers. Bij SOUL vind je altijd een lamp dat bij jou en je persoonlijkheid past. Natuurlijk volgen zij bij het creëren van de collectie de laatste trends. Dit zie je ook terug in het materiaal- en kleurgebruik, en altijd een uniek en herkenbaar SOUL-design. Vind je het lastig om een goed verlichtingsplan samen te stellen? Onze interieuradviseurs geven je graag geheel vrijblijvend advies.

SOUL create