Serta handgemaakte bedden, matrassen en boxsprings - optimaal ligcomfort voor uw slaapkamerSerta, World’s Best Mattress

Serta is de trotse maker van ‘World’s Best Mattress’. Het ultieme kwaliteitstreven en de passie voor het vakmanschap, heeft ertoe geleid dat deze beddenmaker anno 2012 uitgegroeid is tot een wereldmerk van formaat. De collectie, die bestaat uit zeer luxueuze boxsprings en matrassen van subliem comfort, is van ongeëvenaard niveau. Met de hand vervaardigde producten van natuurlijke materialen, aansprekende designs, matrassen tot wel 45 cm hoog, in combinatie met onweerstaanbare verkoopprijzen, staat het assortiment wereldwijd garant voor succes. Ook bij de meest gerenommeerde hotelketens is Serta zeer geliefd. Niet enkel door het sublieme comfort, maar ook wegens de hoge kwaliteitsstandaard en de bijbehorende duurzaamheid van de matrassen, boxsprings en bedden.

Bij Löwik Wonen & Slapen kunt u een uitgebreide collectie zien, voelen en proberen. Want deze unieke boxsprings en het geweldige comfort van de matrassen zult u echt aan den lijve moeten ondervinden! Onze deskundige slaapspecialisten heten u van harte welkom! Zij vertellen u graag meer over alle eigenschappen en mogelijkheden van de luxueuze Serta boxsprings.

 

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ervaring en vakmanschap, handgemaakt

Al sinds 1931 produceert Serta matrassen en boxsprings. Het bedrijf is ontstaan in jaren dertig door middel van een fusie van 13 familiebedrijven. Echte grote groei maakte Serta vanaf de tweede wereldoorlog. Door te investeren in ontwikkeling en machines groeide het bedrijf vanaf de beginjaren negentig uit tot de 2e matrassenfabrikant van de wereld. Serta produceert op dit moment matrassen en boxsprings in 31 fabrieken in de Verenigde Staten en 23 fabrieken in het buitenland.

Ook de meest luxe en bekende hotelketens kiezen Serta boxsprings

Vijf sterren hotelbedden van topkwaliteit, handmade. Schitterende hoofdborden in prachtige stoffen maken het geheel tot een bijzondere luxe boxspring. Niet voor niets kiezen de meest luxueuze hotels ter wereld voor Serta. Löwik Wonen & Slapen is er dan ook trots op dit topmerk te kunnen aanbieden.

Matrassen en boxsprings met een hoogwaardige afwerking

serta _hoofdafbeelding_pagina2.jpgDe matrassen zijn voorzien van pocketvering en gepatenteerde Serta-Miracoil veren. Supercomfortabele afdeklagen zoals latex, memoryfoam in combinatie met kasjmir, schapenwol, paardenhaar en zijde zorgen voor het ultieme ligcomfort.

De volledige collectie Serta boxsprings en matrassen bij Löwik

Bij Löwik Wonen & Slapen vindt u de gehele collectie Serta boxsprings en matrassen. Laat u verrassen door de fraaie uitstraling en de sublieme afwerking in onze showroom. Onze slaapadviseurs staan voor u klaar voor een vrijblijvend en persoonlijk advies op maat.