Passe Partout

Passe Partout is met haar collectie meubilair één van de grootste in België. Echt Belgisch Design! Het merk werkt samen met verschillende vooruitstrevende ontwerpers om zo de mooiste meubelen te maken voor bij jou thuis. Je shopt deze design-toppers online of in onze showroom in Vriezenveen.

4 producten gevonden

Enjoy life, enjoy your sofa, enjoy Passe Partout

Dat is waar het merk voor staat; mensen met passie. De energie die ze uitstralen, de fonkeling in hun ogen, hun aanstekelijke praten: het geeft motivatie en energie hun eigen verhaal sterker uit te bouwen. De missie van Passe Partout is om hun passie door te geven aan hun klanten met als einddoel een klant die vol passie kan vertellen over zijn aankoop uit de collectie van Passe Partout.

Betaalbaar maar kwalitatief

Iets moois hoeft niet persé duur te zijn. Passe Partout zoekt steeds naar betaalbare maar toch kwalitatieve producten. Daarmee ontwikkelen ze sofa’s voor in- en outdoor, tafels, stoelen, fauteuils, tapijten en nog veel meer. Iedereen die van zijn huis een thuis wil maken, is bij Passe Partout aan het juiste adres. Samen met onze verkopers kunnen we er voor jou het meest fantastische ‘thuis’ van maken.